local-stats-pixel fb-conv-api

Sīkāk par Tokyo Ghoul! Part 1!3

25 0

Tātad es jau jums teicu ka es taisīšu rakstu kur es stāstīšu sīkak par anime Tokyo Ghoul! Un sitas ir tas raksts! Viņi vissticamāk dalīsies uz 3 daļām jo vienā daļā to visu nevar pastāstīt! Un pirmajā daļā es jums pastāstīšu par pašiem Ghoul'iem, viņu ieročiem un maskām!

Tātad sāksim mēs ar 7 galvenajiem varoņiem un viņu īsu raksturojumu!

1.Kaneki Ken-18 gadus vecs zēns! Viņš mācijās Japāņu literaturu ''Kamii University'' un dzīvoja normālu dzīvi līdz tam laikam kad viņš parvērtās par ghoul'u! Kaneki agima bija 170 cm garš un svēra 56 kilogramus. Viņam ļoti patika lasīt grāmatas. Viņam bija Rize's kagune! (Par Kagune es vēlak paststīšu!) Viņam pirmaja sezonā( līdz pēdējai vai pirmspēdējai) sērijai ir meli, brūngani mati bet pec tam kad viņš sajuka prāta viņam mati palika balti un nagi (kurus izrāva) palika melni!Un vēl pietam kādreiz viņš bija jautrs bet pēc prātā sajukšanas viņš palika bez emocija, nu viņš neizrādija uz sejas nekādas emocija un viņš palika vienaldzīgs un taka "augsts"! Un viņam arī ir maska kuru vilka kad gāja medībās.Un maska ir pa lielāko daļu sejas. Tāpēc viņam tika iedota iesauka "Eyepatch'' vai "vienacaijnais monstrs" Tādu iesauku viņš ieguva parto ka viš ēda citus Ghoul'us. Ka arī kļuva par pus Kakuja (par Kakuja pastāstīšu arī vēlak) ( par masku es arī pastastīšu vēlāk)

2.Touka Kirishima-17 gadus veca meitene kur apbrīno cilvēkus! Touka mācās vidusskolā! Pēctam pargaja uz augskolu kur mācijās Kaneki! Un pēc mācībām izveidoja kafeinīcu kopa ar savu onkuli! Viņa ir 156 cm gara un sver 45 kiogramus! Viņai ir volēti mati. Viņai maska ir ka zaķis un tapēc viņās iesauka ir ''Zaķis'' Un viņai ir diezko interesants Kagune! Viņas Kagune izskatās kā daudz zibeņu. Viņa strādā Anteiku par oficianti. Viņai arī ir labāka draudzene.

3.Hideyoshi Nagachika- Hideyoshi vei Hide ir Kaneki labakais draugs jau no skolas sākum jo viņiem abiem klasē nebija draugu. Hide izliekas ka viņam viss ir jautri un nav nekadu bēdu, pat ja bija viņš tās neizrādija. Un viņš jūt ja Kaneki ir slikti vai kautkadas problēmas, bet viņš izliekas ka neko nezin! Ka arī Hide ir cilvēks. Un viņš jau no pašā sākuma zināja ka Kaneki ir Ghoul's bet viņš pad tad uzticējas Kaneki! Hide ir 171 cm garš un 58 kilogramus smags! Kā arī 19 gadus vecs. Viņš bija strādājis CCG par pastnieku bet arī ir bijis vilcis viņu cīņas formu!

4.Yoshimura-Pilnā vārdā Kuzen Yoshimura ir menedžeris kafeinīcā Anteiku. Viņš ir Kaguja. Kuzen's par tādu pārvērtās kad citi ghoul'i nogalināja viņa mīļāko cilvēku! Tad viņš galināja visus sliktos un centās palidzēt citiem vārgākiem ghouliem un tiem kuri nevar medīt! Un viņš arī sāka ēst tos ghoul'us kuruš viņš nogalināja, un tā viņš kļuva par Kaguja! Un par to viņu nosauca par "Vienacaino Pūci" bet vēlāk viņš kļuva par "Nenogalināmo Pūci" Viņiem abiem pirš Kuzen'a draudzenes nogalināšanas piedzima bērniņš kuru viņi nosauca par Eto. Bet kad nogalināja Kuzen'a draudzeni Kuzen's vairs nekad nebija redzējis savu meitu!Un Eto pievienojās pie "Aogiri Tree" (par Aogiri Tree pastāstīšu vēlāk) Un arī kļuva par Kaguja. Un viņās iesauka ir "Vienacainā Pūce" tāda pati iesauka kā pirmā viņas tēva iesauka.

5.Rize Kishimiro-Viņa bija 20 rajona parvaldniece, nu kā saka Galvenais ghoul's 20 rajonā. Viņa arī bija Bandā "V" Viņai tā pat ka Touka'i ir violēti mati! Rize ir 18 gadus veca. Viņas tētis ir Matasaka Kishimiro. Viņa ēda ļoti daudz vilvēku no 20 un 11 rajona un tāpēc viņu nosauca par "Rīmu" Viņas orgāni tika pārlikti uz Kaneki ķermeni un tāpēc Kaneki ir Rize's kagune

6.Koutarou Amon (CCG)-Viņš ir cilvēks kurš nogalina Ghoul'us lai parastiek Tokyo iedzīvotāji varētu droši staigāt pa ielām un ne par ko nabaidīties. Koutarou skaitās ka "Neīsts vienacainais ghoul's" Viņš tā saucas jo viņam tika taisīta operācija! (par to ir stāstīts tikai mangā) Un viņš atnāca uz CCG kopa ar Seidou Takizawa. Bet Takizawa arī ir "Vienacainais Ghoul's" Viņš ir ēdis citus ghoul'us un kļuvis par Kaguja. Seidou ir divas Kaguja maskas. Bet par to ka viņš ir ghouls nezin gandrīz nevients, tāpat arī par Amon'u! Viņam ir ierocis kas ir taisīts no ghoul'u kagune. Koutarou ir 3 Quinque (tas ir ieroci ko lieto dabinieki CCG) 1:Doujima 1/2, 2:Kura, 3:Arata Proto II. Kā arī viņš ir 1 ranka izmeklētājs Amon ir 27 gadus vecs, sver 94 kilogramus un ir garšs 191 cm.

7.Kureo Madu (CCG)-Madu Kungs ir CCG 1 ranka izmeklētājs un Koutarou mentors. Madu ir Quinqe fans. Viņam ir 23 Quinqe 1:Unnamed quinqe 2:Fueguchi one 3:Fueguchi Two 4:Kura un 19 citi! Viņam bija sieva kura arī strādāja CCG kopā ar viņu! Bet viena no missijām Kureo vajadzēja atstāt vienu viņa sievu lai viņa cīnītos ar Stipru ghoul'u! BEt viņa neatgriezās no misijas un tad Madu gandrīz sajuka prātā un gribēja atbrīvoties no visiem ghoul'iem Tokyo. Madu Kungs ir 177 cm garš un sver 47 kilogramus.

Ir 5 veidu Kagune:

Ukaku,Koukaku,Rinkaku,Bikaku,Kakuja.

Kakuja ir ghoul'a attīstīšanās etaps kura rēzūltāts ir kanibālisms. Kad rajonā ir pārāk daudz ghoul'u un visiem ēdiena nepietiek tad tiem kuriem ēdiena niepietiek ēd citus ghoul'us. Ja mutācija nav pilnveidota tad tie ir Pus Kakuja vai Nepabeigts Kakuja.Piem:pabeigts Kakuja ir Yoshimura bet nepabeigts Kakuja Kaneki!

Un Arī ghoul'i sadalās 7 klasēs:

SSS:Kritēriji vēl nav noteikti!

SS:Lai cīnītos ar ghoul'i vajag parīs cilvekus no īpašās klases

S+:Ghoul'a spējas ir vienādas ar vidēju īpašās klases izmeklētāju.

S-:Ghoul'a spējas ir vienādas ar vidēja kadidāta uz īpašās klase izmeklētāju!

A:Cīņas potenciāls ir vienads ar izmeklētāju no vidējās klases!

B:Cīņas potenciāls ir vienāds ar izmeklētāju no zemākas klases!

C:Ghouls ar zemu potenciālu, ar vājām spējam un ar mazu pieredzi!

Paldies par uzmanbu un paldies ka lasijāt manu rakstu:) Un es atvainojos ja es kautko aizmirsu!

25 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Izlasi mangu un tu vilsies!Es izlasiju mangu un sapratu,ka vini ĻOTI daudz izgrieza!Mangā ir atbildes uz visu un ir realākas emocijas,bet animācijā  viņi sapīsa sižetu.Pameģini paskatīties Death Note ,nekas pabāks nevar  būt.emotion

1 0 atbildēt

Jā tev taisnība!

0 0 atbildēt