local-stats-pixel fb-conv-api

Sestdien noskaidrosim Latvijas pārstāvi Eirovīzijā - lielākās cerības uz Rivu15

34 0

Jau sestdien vakarā, noskaidrosim, kurš latvietis pārstāvēs Latviju 2018.gada Eirovīzijā. Pagaidām, lielākās cerības tiek liktas uz mūziķi Markusu Rivu, kurš tomēr kvalificējās Supernova finālam. Žūrija bija kļūdījusies ar rezultātiem un sestdien Markuss Latviju pārstāvēs ar astoto kārtas numuru.

Jāatzīst, ka Markusam arī dotajā brīdī ir visreālākās izredzes tikt uz lielo Eirovīziju, jo finālā visu izsaka tas, cik daudz par Tevi balsojuši skatītāji - žūrija vien izsaka viedokli un to, ko viņi domā par priekšnesumu, mūziķi un viņa izredzēm triumfēt lielajā Supernovā. Pirms fināla arī ir publicēti skatītāju rezultāti un arī žūrijas vērtējums, kas pusfinālos ir bijuši. Jāpiemin vēlreiz, ka finālā gan nebūs žūrijas vērtējums un visu izteiks tikai skatītāji. Dodu arī iespēju ielūkoties rezultātos pirms lielā fināla.

Skatītāju vērtējums, ko veido telefonbalsojums (zvani un īsziņas) un “Spotify” klausījumi

1. Markus Riva
2. MADARA
3. Riga Reggae
4. Ritvars
5. Hypnotic
6. Monta
7. In My Head

Žūrijas vērtējums

1. Ritvars
2. MADARA
3. Markus Riva
4. Riga Reggae
5. In My Head
6. Hypnotic
7. Monta

Pēc kopējiem rezultātiem, ja uzvarētāju noteiktu tikai skatītāju balsojumi un būtu fināls jau bijis, tad būtu skaidrs, ka Latviju finālā beidzot pārstāvētu Markus Riva. Bet vai tas notiks? To noskaidrosim jau sestdien! Zem raksta gan atstāju Markusa Rivas mūzikas video no dziesmas ''THIS TIME'', kas, iespējams, pārstāvēs Latviju jau šogad Eirovīzijā. Raksta avotā pieejams arī Spotify links, kurā var klausīties dziesmu caur Spotify. Starpcitu, arī Spotify klausījumi skaitās kā balsis, vienīgi bez maksas.

Markusa mūzikas video 2 nedēļu laikā ir skatīts jau vairāk kā 40 tūkstošus reižu un tas ir izpelnījies lielu popularitāti gan Ukrainā, kur viņš ir izpelnījies plašu popularitāti un kļuvis slavens pasenāk, gan arī visā pasaulē. Video un dziesma ir jau iekļauts MTV kanālā, kur tiek parasti ļoti labas dziesmas. Jāatzīst, ka arī Markusa dziesma ir ļoti laba - tāpat kā viņa balss.

Neaizmirsti uzspiest īkšķīti uz augšu, atstāt komentāru un dalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos, ja ir tāda vēlme!

34 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Markus Riva ir tik salds kā cukurbiete,tāpēc jau ir virsū uzlikts uz Coca Cola buņdžiņas!!!emotionBet dziedāt viņš neprot tā vai tā!!!emotion
8 0 atbildēt

dziemsai nav spēka ziepju opera prost nolasīta no lapiņas..

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Markuss Riva ir nelegāls. 

1 0 atbildēt
Kārtējais krivijas kiberuzbrukums? Kas par šausmām!
1 0 atbildēt

Kurš vēl skatās to klaunu teātri? 

Cita runa, ja būtu kārtīga mūzika:

https://www.youtube.com/watch?v=rguTK6qtF2A

1 0 atbildēt

šitas gan bij smieklīgi emotion 

Ja uztaisīs viņu par drag queen tad varbūt arī būs kā tu saki.

0 0 atbildēt
Nesaprotu, kāpēc tu aplūkoji tikai otrā pusfināla rezultātus. Bija arī 1. un 3. pusfināls. Vislielākās izredzes uzvarēt konkursā ir vai nu Laurai vai Madarai, bet ne Markusam, kurš neiekļuva finālā, bet dēļ kaut kāda gļuka interneta balsojumā tut nonāca. Starp citu, man būtu interesanti zināt, vai Markus atkal visiem pateiksies krieviski pēc konkursa tāpat, kā to darīja pāris gadua atpakaļ. Piedodiet, tas man galvā iespiedies.
0 0 atbildēt