local-stats-pixel fb-conv-api

Seriāls, kuru iesaku jums noskatīties.3

26 0

Hey!

Ir viens ļoti labs seriāls ar 5 sezonām angļu valodā, iemetīšu linku apakša.

Nedaudz par seriālu, seriāls ir par amerikāņu futbolu tradīcijām, jo kā zinām atkal drīz atsākas futbola sezona amerikā, viņi ir traki kāri to spēlet/skatīties. Man arī pašam patīk naktīs celties un paskatīties.

Bet tā : Filma ir par masas teksasas pilsētas Odesas amerikāņu futbola komandu, kurai ir ļoti daudz talantu un tā sakot likmes ir liktas lielas, ka šī komanda tiks līdz playoffiem(izslēgšanas spēlēm) kā arī IEKĻŪS state, tas taka būtu fināls viņiem!

Seriāla laikā norit ļoti daudz problēmu, smagi treniņi, ļoti labs seriāls par dzīvi, galvenajās lomās ir galvenais treneris Coach Eric Taylor, kurš ir ļoti labs rolemodels(paraugs) citiem topošajiem vīriem!

Kā arī spēlētāji, Sarasens(saspēles vadītājs), Riggins(pilsētas dzērājs/ meiteņu mīlulis/ labs aizsargs/ Smash Williams, labākais līgas spēlētājs uzbrukumā, kā arī Jasons, kurš tika paralizēts pirmajā spēlē un tā bija liela traģēdija, visumā es te stāstu pa lieliem vilcieniem, daudz personāšu tur ir iekļauts, ļoti interesants seriāls, iesaku noskatīties!

Diemžēl seriālu nekur nevar atrast latviešu valodā, bet ir angļu un krievu streami!

P.S Filma ir laba tikai tad, ja tu arī nedaudz ar sportu nodarbojies(saproti sporta jēgu), ne tikai pīpē,dzer un lieto narkotikas vai ošņā kaut ko katru dienu, bet tas tā!



26 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Izskatās interesants, bet kad tik tur interesantakas vietas jau nav parādītas! Katrā ziņā jāiečeko! Paldies!

2 0 atbildēt

Ir redzēta, laba filma!!

 

Vēl iesaku šādas!!

 

The Blind Side

Remember The Titans

Varsity Blues

un The Express!

2 0 atbildēt

Un no seriāliem Blue Mountain State emotion

2 0 atbildēt