local-stats-pixel fb-conv-api

STAR WARS 7 new trailer6

98 1

Visu laiku veiksmīgākā kino franšize, atgriežas! Episkā sāga "Zvaigžņu kari" ar savu 7 filmu būs skatāmi kinoteātros no 18. decembra.

Pirmā filma tika uzņemta pirms 38 gadiem, un kopš pēdējās kino lentes radīšanas pagājuši jau 10 gadi.

Fani alkst atgriezties šajā zvaigņu fantāzijā. Šķiet biju viens no tiem retajiem bērniem, kas labi pazina Star Wars franšizi. Palaimējās ar kaimiņu puiku, kam mamma no ASV sūtija, filmas, spēles, mantiņas par Star Wars, tāpēc liela daļa manas bērnības aizpildīja, šī fantāzijas pasaule un vēl šodien tā ir tuva.

Kā jau zināms Disney kompānija 2012. g. par 4,05 miljardiem ASV dolāriem nopirka Dž. Lūkasa kinostudiju Lucasfilm un ieguva tiesības uz "Zvaigņu Kari" franšīzi.

7. kino filmas režisors ir Dž.Dž.Abramss. Režisējis tādas filmas kā: "Star Trek", "Mission in Possible", "Super 8", nekas īpašs. Vairāk režisējis seriālus, kā "Lost","Fringe", "Alias", bet bez tā piedalijies arī vairākos citos kino projektos, bet ne kā galvenais režisors: "Armagedon", "Joy ride", "For ever young" u.c.

Filmēšana norisinās "Pinewood Studios", netālu no Londonas. Itkā plānots uzņemt jaunu trioloģiju, 3 jaunākās paaudzes filmas.

Filmā atgriezīsies aktieri no iepriekšējām «Zvaigžņu karu» franšīzes filmām. Tie irHarisons Fords 73 g. (Solo), Kerija Fišere 59 g. (Leia) un Marks Hamils 64 g. (Luke).

Vēl no aktieriem vērts pieminēt "Game of Thrones" zvaigzni Kristiju Gvendolīnu, kas seriālā tēloja lielo, spēcīgo Briannu. Pārējie filmā iekļautie aktieri, plašu popularitāti nav guvuši.

Es jau ar dzirdot par Disney nodomāju emotion būs, kārtējais fail, bet es šaubos, vai viņi uzdrīkstēsies tik "svētu" franšizi sabojāt. Cerams, nebūs, kā ar otru šīs desmitgades, ilgi gaidītu trioloģiju "Hobbit", kas lielisku stāstu no 1 īsas grāmatas pārvērta 3 garās garlaicīga sižeta filmās, cerot ar specefektiem aizmālēt skatītājiem acis.

Internetā jau klejo daudz spekulāciju par jauno filmu, tās scenāriju un citiem notikumiem, kā arī dažādi Funart. Jāsagaida filma, tad mēs redzēsim, kāda tā būs.

Star Wars IV (New Hope) 1977.g.

Star Wars V (The Empire Strikes Back) 1980.g.

Star Wars VI (Return of The Jedi) 1883.g.

Star Wars I (The Phantom Menance) 1999. g.

Star Wars II (Attack of the Clones) 2002. g.

Star Wars III (Revenge of the Sith) 2005. g.

Star Wars VII (The Force Awakens) 2015. g.

Ja kādam interesē kāpēc filmēšanu sāka ar 4. daļu, tad konkrētas 1 patiesas atbildes nevienam īsti nav, kā pašam Lūkasam, cik man zināms, viņš intervijās par šo izvairās konkrēti atbildēt un fanos saglabā mūžīgi neatbildētu intriģējošu jautājumu.

Bet izplatītākā versija, īsumā tāda, ka, sākotnēji, 4. daļa tika uzņemta, kā filma, kurai arī varēja nesekot, pārējās daļas. Filma titulā arī sākotnēji saucās kā "Star Wars", nevis Star Wars Ep. IV, A NEW HOPE"

Filma bija izveidota tā, ka pēc tās arī varēja nesekot, turpmāks stāsts, bet šī filma guva milzu panākumus, tāpēc projektu turpināja un pēc nākamās filmas uzņemšanas pievienoja numeroloģiju.

Sākotnēji otru filmu arī gribēja itkā dēvēt par Ep II, bet pārdēvēja par Ep. V, jo Lukasm izmainījās iepriekš izdomātais stāsts, un viņš to arī vēlējās skatītājiem parādīt, par notikumiem, kas notika pirms Ep. IV.

Spekulācijas klejo, ka tikai strādājot pie Ep. V Lūkass izdomāja, ka labāk būtu ja Veiders būtu Lūkasa tēvs. Ep. 4 viņš to vēl neiedomājās. Filmā teikts, ka viņa tevu Veiders nogalināja. Tāpēc Lūkasam izveidojās vēl vesels stāsts 3 filmu garumā, kuras mēs zinām, kā Ep. I-III. Iespējams arī speciāli tika nogaidīts, lai tehnoloģijas labāk attīstītos un spētu izmantot nepieciešamos specefektus, JEDI, droīdu attēlošanai... Bez tā ir vēl vairākas teorijas kāpēc tā.

98 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Dēļ šīs filmas es pat pat speciāli atvaļinājums jāņem lai uz pirmizrādi tiktu. cerams ka nebūs sabojāta 

0 0 atbildēt

 JJ Abrams nav spejigs uztaisit cienigu turpinajumu , vienigais kas var glabt tas ir vecie labie izcilie aktieri...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt