local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS! Pašmāju mūziķis izlaiž dziesmu ar diviem pasaulē slaveniem mūziķiem!0

Šī gada 3.februārī, ar iespaidīgu sadarbību pārsteidza pašmāju mūziķis st4rface. Viņš izlaida kopīgu skaņdarbu ar trīs ļoti labiem un pazīstamiem ārzemju izpildītājiem - BlueHunnidss, hustlemantherapper un Yquzi. Dziesmu sauc ''Walk In The Building'' un tā ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās! Tev tas noteikti jādzird!

Lai gan dziesmas nosaukums ir angļu valodā, st4rface tajā joprojām repo latviski. Šī ir internacionāla sadarbība - ārzemju izpildītāji dzied angliski, taču st4rface - latviešu valodā. Tas arī ļoti patīk tieši viņa sekotājiem, jo viņi, galvenokārt, vēlas dzirdēt daiļradi latviski.

Šī sadarbība gan ir diezgan iespaidīga. St4rface ir labi zināms vārds Latvijas mūzikas industrijā. Viņš ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Br1xzy, xrobertsl un citiem. Viņš ir pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā ''Viņa'', ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' un citiem. Viņa daiļrade ir bieži vien dzirdama dažādās Latvijas radio stacijās.

Pārējie mākslinieki gan ir zināmāki tieši Amerikā. BlueHunnidss sekotāju bāze iekš Instagram ir vairāk kā 940 tūkstoši, bet hustlemantherapper - pāri trīs miljoniem! Tiešām iespaidīgi skaitļi un arī ievērojams sasniegums no jaunā latviešu mūziķa. Visu cieņu! Yquzi ir mazāk zināms vārds par iepriekšējiem diviem, taču arī viņš ir ļoti talantīgs mūziķis. Visiem četriem māksliniekiem ir sanācis cienījams skaņdarbs!

Piedāvājam noklausīties st4rface, BlueHunnidss, hustlemantherapper un Yquzi kopīgo dziesmu ''Walk In The Building''. Lai labi skan!

Dziesma pieejama arī Spotify un visur citur. Lai labi skan!

28 5 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000