local-stats-pixel fb-conv-api

Rokgrupa Dynasty Four izlaiž dziesmu par godu kaķiem - ''For The Cats''1

Šī gada 26. jūnijā skaņdarbu par godu kaķiem klajā laida patstāvīgā rokgrupa Dynasty Four. Grupa pārsteidza ar dziesmu, kuras nosaukums ir ''For The Cats''. Skaņdarbs pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Grupa mūzikas industrijā teorētiski ir jau dekādi. Pirmais skaņdarbs tika izlaists 2012. gadā, taču nākamos trīs gadus valdīja klusums. 2015. gadā Dynasty Four pārsteidza ar debijas albumu ''Anachronisms''. Pagājuši vēl septiņi gadi un beidzot grupa atgriezusies. Šoreiz, cerams, uz palikšanu!

Pati grupa sevi dēvē par ''garāžas roka'' pārstāvi. Grupa sastāv no desmit gadiem, trim pilsētām un diviem kontinentiem, vēsta informācija grupas ''Spotify'' kontā. Jāpiemin, ka tā ir bāzēta Kanādas pilsētā Toronto. Grupa cenšas pierādīt, ka šis mūzikas žanrs nekad neiznīks!

Dynasty Four nav milzīga sekotāju bāze. ''Spotify'' platformā grupai ir nepilni četri tūkstoši ik mēneša lojālie klausītāji. Tie gan tiešām ir lojāli un savu grupu atbalsta. Mūziķiem atbalsts ļāvis klajā laist pašiem savu apģērbu zīmolu.

Aicinām ievērtēt grupas skaņdarbu ''For The Cats''. Ja ir interese, tad nav jākaunās no piesekošanas grupai sociālajos tīklos. Jau pavisam drīz tā varētu pārsteigt ar jaunām dziesmām. Lai labi skan! Jāpiemin, ka ''For The Cats'' ir grupas populārākais skaņdarbs. Tas tuvojas jau 100 tūkstošu klausījumu atzīmei iekš ''Spotify''.

Teju katrs ceturtais klausītājs dziesmu ''YouTube'' atzīmējis ar ''patīk'' jeb īkšķīti uz augšu (''like'').

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv