local-stats-pixel fb-conv-api

Rick and Morty! Yayy Rick and Morty episode!2

Laba diena, rīts vai pat vakars!

Šis ir mans pirmais raksts un man nebija ne mazākās jausmas par ko rakstīt tapēc rakstu par ļoti interesantu, jautru kā arī daudziem dīvainu multeni Rick and Morty !!!

Viss šīs multenes stāsts sākās ,labi atzīšos tas īsti nav zināms precīzi kad ,kā autors ieguva vispār šo ideju par ko tādu. Bet aizsākums bija mazas epizodes kuru nosaukums ir Doc and Mharti.

Tas ir parodisks Back to the future atēlojums. Kas ja godīgi ir smieklīgs un pervers. xD Atsaucēs būs links ja kāds vēlas noskatīties.

Tātad pēc šīm visām Doc and Mharti epizodem autoram ienaca prata ideja par Rick and Morty un tā arī viss sākās, Rick and Morty autors ieguva sadarbību ar Adult Swim, un viņš un viņa komanda varēja sākt šo multeni!

Pašlaik Rick and morty ir 3 sezonas, trešajā sezona vakar iznāca 10 epizode kura ir noslēguma epizode, lai gan salīdzinot ar 2 sezonu tā bija garlaicīga. Bet viss tizlākā daļa ir ka ir 10 epizodes 14 vietā, takā esmu liels fans ,esmu dusmīgs. xD

Rick and Morty multenes ir dažbrīd aizskarošas, stulbas, perversas, un pārāk asiņainas bet ir vērts noskatīties, iesaku! emotion Un ja neskatīsieties pateikšu jūsu mammām! XD XD XD XD XD

Šeit būs visu trīs sezonu linki-

1. sezona

2. sezona

3. sezona

Lai izsprastu šo jums pašam ir jānoskatas. emotion

14 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Tā ir labākā multene, ko esmu skatījies. Pats iesaku pagājušajā nedēļā. Tik daudz vardarbības,preteklibas un citas aizskarošas lietas, bet tas viss tā pakārtots, ka neko pilikt un atņemt, un katra sērija ir kā neatkārtojams notikums, fantastiski.
2 0 atbildēt

 emotion 

1 5 atbildēt