local-stats-pixel fb-conv-api

Nostaļģiskās dziesmas - 1. daļa14

119 13

Daudzi iespējams atceras tādu mūzikas raidījumu pa TV3, kā ZTV, kad tā vadītāja vēl bija meitene vārdā Ieva Tūna. Lielākoties tur skanēja popmūzika, un kaut arī tagad mana muzikālā gaume iet pavisam citā virzienā, atceros, ka bērnībā tur skanošās dziesmas mani pavadīja diezgan daudzās nodarbēs, kuras tagad atceros ar tādu smeldzīgu nostaļģisku prieku.

Nezinu, jums arī tā ir, ka tagad dzirdat kādu no tām vecājām dziesmām, un kaut arī saprotat, ka viņa ir galīgi salkana, bezsaturīga un vispār labai mūzikālajai gaumei nepieskaitāma, bet tik un tā jūs gribat viņu noklausīties līdz galam, un ja kāds teiksim, pārslēdz radiostaciju, jūs jūtat vilšanos?

Un, lai kādas viņas būtu jums tik un tā liekas, ka viņas ir un paliks daudz labākas par lielāko daļu popmūzikas atbirām, kas te ik pa brīdim uzpeld mūsdienās?

Bet nu tā jau ir vienmēr, ka agrāk zāle bija zaļāka un debesis zilākas.

Nesen tiešām centos atcerēties visas tās man tuvās dziesmas ko dzirdēju pa ZTV šā gadu tūkstoša pašā sākumā un nolēmu padalīties arī ar jums. Domāju izveidot vairākas daļas tāpēc pagaidām apskatu tikai dažas, lai visām varētu veltīt kaut cik pienācīgu uzmanību.











119 13 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

citēju autoru:''Domāju, ka visi atceras traģēdiju, kad bojā aizgāja grupas basģitārists Mumiņš (Lai viņam vieglas smiltis)'' tikai patiesos nāves apstākļus zin tikai daži,interesanti kāpēc prese noklusēja patiesību,moš kāds zin kāpēc tāda lojalitāte?

5 0 atbildēt

Ak, atmiņas...++

5 0 atbildēt

agrāk speciāli skrēju no skolas, lai noskatītos ZTV, tik tā Ieva man nepatika :(

3 0 atbildēt

sajutos veca peec shii raksta izlasiishanas. :(

3 0 atbildēt

Waij tie tik bija laiki....

2 0 atbildēt

ZTV liekas kas tik ļoti sens... Taču jā - bija labi laiki.

2 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt