local-stats-pixel fb-conv-api

Nickelback nemainās!27

18 8

Še uzdūros rakstam kurs glorificē Nickelback ka vienu no labakajām grupam cilvēces vēsturē! Es pierādīšu otrādu - Nickelback ir slinka, mīksta, vienveidīga grupa bez īpašām izmaiņām!

Paklausies "Something reminds me", tad noklausies "someday". Nešķiet līdzīgi? Tagad nokalsuies šo dziesmu lenākas versijas - "Hero" "Far away". Ne visas dziesmas ir vienādas, tacu lielākā daļa ir tas pats! Noklausies pieradījumu zemāk! Tev pietiek tikai ar vienu Nickelback dziesmu lai baudītu visu viņu talantu!



18 8 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000
dea avatarsdea

Es oponēšu - skanējums varbūt ir līdzīgs, bet katrā dziesmā ir citas lirikas, vari pat necensties tās salīdzināt .. Un vēl paskaties viņu mūzikas klipus, tie ir unikāli, katrs ir kār trīs ar pusi minūšu garš piedzīvojums, kā maza filma.

Nepietiek man ar vienu dziesmu, lai baudītu vinū talantu, nekādā gadījumā.

Viņi ir mūzikas dievi, tāpat daudzas citas pagājušā gadsimta grupas, salīdzinot a rmūsdienām, kauns paliek, kāuds mēslus mēs klausāmies.

9 0 atbildēt

Nickelback ir tīrs poproks, ja viņiem ši skanējuma formula darbojas un ir iespējams to pārdot, tad labi viņiem.

8 0 atbildēt

Lai tač nemainās ja jau jūs tā domājat, bet par Bieber un rebbeca black (tajā skaitā visu disneja mūziku) Nickelblack vienmēr būs labāks...

Tikpat labi arī Red hot chilli peppers nemainās...

6 1 atbildēt

Nickleback jau sen ir zināma kā neorģinālākā, garlaicīgākā ''rok''grupa

4 3 atbildēt

Jā, malacis, tā tik turpināt - katrs sataisīsim rakstus par grupām, kuras mums nepatīk, tad spoki noteikti būs ārkārtītgi interesants un jēgpilns portāls. Kur tādi rodas? -.-

1 0 atbildēt

Ko tu īsti gaidīji no parastas, standarta generic-pop-rock grupas? Protams, ka viņi pelna naudu ar 4 akordiem, regulāro, old-school AC/DC drum beat`u un default pop-rock vokālu. Neslēpšu protams, ka man arī ,kad bija 7 gadi, patika to pašu "You Remind Me" vai "Someday" uzgriezt biš skaļāk un palēkāt pa gūltu, bet šobrīd tiešām brīnos tajos cilvēkos, kuri ir vecāki par 10 gadiem un tas viņiem izraisa kaut mazāko pārsteigumu. Taču, ja arī es būtu mūzikas industrijā ar nolūku sev nopelnīt un ja es būtu izveidojis divus albumus, kur kopā visas 20~ dziesmas skan vienādi, un cilvēki joprojām pirktu manus ierakstus mežonīgos daudzumos, es arī trešo uztaisītu tādu pašu. Tā ir pop-industrija, šeit māksliniekiem nerūp sava ideja/darbs/oriģinalitāte, viņiem rūp tikai tas, kā ātrāk/vairāk pārdot savus ierakstus, cilvēkiem, bez muzikālās dzirdes.

3 2 atbildēt

Un kūrš tev atļāva manu rakstu,likt sāva raksta ??

Kādam patīk,kādam nē,te pat nav par ko strīdēties ...:)

0 0 atbildēt

Aizdomīgi labi pārzini grupas repertuāru...

0 0 atbildēt

tak nickelback vispār nemāk labas dziesmas uzrakstīt viņi var kautcik normālus coverus uztaisīt bet paši uzrakstīt nekā laba nemāk.

2 2 atbildēt

Ljee, nepatīķ viņi 

0 1 atbildēt