local-stats-pixel fb-conv-api

Nezināmi fakti par Oskaru11

208 2

Droši vien visi ir dzirdējuši par Kinoakadēmijas prestižāko balvu - Oskaru, kuru pasniedz par aktierspēli, filmas režiju, ideju realizēšanu (tie ir producenti), mūzikas un citu būtisku detaļu veidošanu, kā arī par scenāriju.

208 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Diez vai čali, kas 20 reizes nominēts Oskaram varētu nodēvēt par neveiksminieku.

14 1 atbildēt

Interesanti emotion

9 1 atbildēt

ar to pārdošanu ir nepareizi iztulkots. Lai nodrošinātos pret to, ka statujas netiek pārdotas, balvas ieguvējam ir japaraksta līgums, ka viņš balvu nepārdos. Ja nu tomer viņš sadoma pārdod, tad tā japardod atpakaļ par 1$.  Nu tā tāda apgrieztā filozofija, lai balvas īpasnieks nevar ar balvu ķengāties un par 10$ pārdot pamatskolniekam.  šis līguma punkts par 1$ vienkārsi padara Oskara statujas pārdošanu par bezjēdzīgu pasākumu līdz ar kuru viņi izvairās no ta ka statuja par smieklīgam summam varētu tikt pārdota.  Ja statuju nepārdod, ta mierīgi paliek uzvarētāja īpašumā.  Ja grib pārdot, piedavā studijai par 1$, viņi tavas uzpircejam viņu pārdos tālāk.  Tas atkal nodrosina to, ka uz Oskara rēķina neviens neiedzīvojas naudās un balvas pasniegšana nesak saistīties ar komercializāciju tiesi pašas statujas izteiksmē.  Ja uzvarētajs vēlas pārdot (īsak sakot, viņam šī balva neko nenozīmē) viņš par 1$ pārdod atpakaļ studijai, kura tad arī iegūs pārdošanas īstos līdzekļus, j ogalu galā viņi šo balvu deva uzvarētajam.

 

Sarežģīti uzdrukaju, bet nu ko padarīt,  pamatdoma ir tāda, ka tulkojums ir nepareiz aprakstā :)

8 0 atbildēt

Likums par to, ka jāpārdot statuete nu gan ir stūlbs.

9 3 atbildēt

Par to statuešu pārdošanas likumu kaut kas nav pareizi. Pat Merila Strīpa stāstīja intervijā, ka savu Oskaru turot vannas istabā...

3 0 atbildēt

Par to pārdošanu gan sapēries. Statuetes drīkst pārdot, taču tā vispirms ir jāpiedāvā Kinoakadēmijai par 1 dolāru un ja tā nenopērk, tad var pārdot par lielāku summu.

Since 1950, the statuettes have been legally encumbered by the requirement that neither winners nor their heirs may sell the statuettes without first offering to sell them back to the Academy for US$1

0 0 atbildēt

labs raksts emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Vot mūsdienu steiga, pateicības runai.. nieka 45 sekundes.. Par 15 sekundēm garāka par vidējo reklāmu.

Varēja jau vismaz ļau izpausties cilvēkam līdz kādām 5 minūtēm, ne kas traks nenotiktu!

1 4 atbildēt