local-stats-pixel fb-conv-api

Nenovērtēts :(12

120 3

Deivids Grejs (David Gray), viens no mūsdienu nenovērtētākajiem māksliniekiem. Viņa lauciņš ir salkanas mīlas balādes, un tās viņam padodas tiešām labi.Jūs nezināt kas viņš ir? Jūs neesat vienīgais.Bet varbūt vajadzētu uzzināt.Tā būtu kā alternatīva mūsdienu mīlas dziemu ''DŪŽIEM'' Džastinam Bīberam un Teilorei Sviftai.

Deivids Grejs plašāk zināms kā tas čalis, kas izpildija to dziesmu no ''The girl next door". Dziesmas nosaukums "This years love". Šī ir viņa zināmākā dziesma, bet tā nav vienīgā. Varbūt ir vērts iztērēt piecas minūtes no sava dārgā laika un noklausīties vismaz vienu no dziesmām.










120 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Pilnībā piekrītu ka viņš ir neatzīts, bet šams ir baigi labs. Patstāvīgi klausīties gan viņu nevar. Jāatzīst ka viņš ir nedaudz nomācošs tomērt

14 0 atbildēt

He`s good.

3 0 atbildēt

no thank you..emotion

3 1 atbildēt

Manuprāt, viņš nemaz nemaz nevēlas to pasaules slavu, jo ja ir uzrakstījis visas tās liriskās dziesmas ar dziļajām domām, tad tas nozīmē to, ka viņš no dzīves saprot vairkāk nekā tie mūziķi, kuri grozas tajās topu virsotnēs.

Ir cilvēki, kuri to saprot, un tie arī ir tie īstie fani. Ne jau visiem vajag to nenormālo mediju uzmanību un naudas kaudzes, silikona pupus un visu pārējo. Viņš vienkārši dzīvo ,manuprāt, saskaņā ar saviem sapņiem.

2 0 atbildēt

This years lovin ir faking awesome dziesma, tiešām, ja ir gruzis uznācis šī ir īstā dziesma un kopā ar to filmu ar baig lāb salikts kopā i. Respect viņam, un arī rakstam tāpēc 100% plussssssss. :)

3 2 atbildēt

jā filma girl next door un dziesma manā topā ir augstu!

1 0 atbildēt

Saprātīgās devās viņa mūzika ir baudāma.Mūziķi zinu jau kādus gadus 10,bet UK topos jau ir grozījies,tā kā gluži par kreiso miķelīti nevar nosaukt.

1 1 atbildēt

Nutu salīdzināji. David Garay ar Džastinu bīberi emotion

0 0 atbildēt

ar balādēm vien nevar aprobežoties! tāpēc jau viņš ir neatzīts!

2 5 atbildēt