local-stats-pixel fb-conv-api

Neids izdod kārtējo SŪDĪGO dziesmu. Noklausies un izjūti cringe sajūtu12

67 9

Nav jābūt gudram vai augsti izglītotam, lai saprastu, ka Neids ir antonīms vārdam reperis. Un ne tikai Neids, bet arī pārējie viņa pseidonīmi - piemēram, Kreks. Vai arī pats viņa vārds un uzvārds - Niks Endziņš. Viltus ziņu portāla īpašnieks, neizdevies mūziķis, kas zog tekstus no citiem mūziķiem un vienkārši ļoti dīvains tips, bez kauna izjūtas. Neaizmirsīsim, ka viņš ir arī šova ''Precētie pret brīvajiem'' leģenda, kas ļoti daudz reizes ir dabūjis pa muti.

Jokus pie malas - lai arī cik patiesi viņi būtu. Ja vēlies izjust cringe sajūtu, tad izbaudi zem raksta atrodamo mūzikas video, kur it kā viņš sadarbībā ar hip-hopa apvienības grupu Kontraflovs, izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Aiz ādas''. Jāatzīst gan, ka nebija jābūt arī īpaši izglītotam, lai saprastu, ka tas viss ir tikai joks un pateicoties kādai lieliskai programmai, grupa ir pasmējusies par šo trako reperi, kam pieder mājaslapa, kur viņš publicē viltus ziņas. Neids ir arī populārāk pazīstams kā jaunietis, kas izmanto mazas meitenes un apzog cilvēkus. Pierādījumu gan mums nav, tomēr ir cilvēku desmiti, kas to pašu ir atklājuši publiski internetā.

Pats Neids par šo dziesmu internetā nelielās un neko nesaka. Tā kā, varam spriest, ka mums ir taisnība un dziesmā ir lietoti kādi efekti. Grupa intervijā atklājusi, ka Neids ir labākais mūziķis Latvijā un sarkasmā ļoti daudz viņu lielījuši, tāpēc varam teikt, ka viss šis ir liels joks un grupa lieliski pastrādājusi. Vienalga, ka dziesma ir cringe - saskatīsim pozitīvo pusi. Tā ir tāda, ka Neids vairs nerada sliktu repu ko viņš mēdza saukt par mūziku.

Ievērtē dziesmu, izjūti cringe sajūtu un kā ir klausīties kaut ko sliktu no Latvijas un padalies ar šo rakstu sociālajos tīklos. Uzspied arī rakstam patīk un iekomentē. Par katru no šīm lietām, Tu dabūsi cepumus. Jauku dienu! Ja skaties vakarā, tad cerams, ka varēsi aizmigt... emotion

67 9 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Kas pie velna? Vēl viens sūds, nu nafig te jābāž iekšā šitie mēsli?

4 1 atbildēt

kas pa huinu?

1 0 atbildēt

Ar šitiem lohiem točna nekāda bazara nevienam nebūs.emotion 

0 0 atbildēt

Labs, izklausās pēc kanjes. emotion

0 0 atbildēt
Neids ir prasts blatņiks,kas grib pa lēto tikt pie slavas un naudas!!!emotion
0 0 atbildēt
Mēsls..
0 0 atbildēt
Pretīgi. Riebjās tas Neids.....
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Tāds mēsls...spoki vispār pārvēršās lēnām par vieniem mēsliem...

0 0 atbildēt

Izklausās kā vēstijums "maukām", līdzīgi kā Dreff u.c skaņdarbos. Izpildījums ir tāds kā ir. Šķiet  pat samērā normāls arī video. Par ko tu īsti cepies. Ja negribi neklausies. Izvēle taču ir milzīga. 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt