local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz par Imagine Dragons1

25 0

Sveiki, šis ir mans pirmais raksts šajā portālā, tādēļ es izvēlējos rakstīt kaut ko, kas man pašai ir ļoti tuvs, jeb par grupu Imagine Dragons. emotion

Imagine Dragons ir amerikāņu indī rokgrupa no Las Vegasas. Šī grupa apvieno rokenrola, hiphopa, dabstepa, folka un popa stilus.

Grupa Imagine Dragons dibināta 2008.gadā. Tās sastāvā pašlaik ietilpst grupas solists Daniel Coulter Reynolds, ģitārists Daniel Wayne Sermon, bundzinieks Daniel Platzman un basģitārists Benjamin Arthur McKee.

Imagine Dragons savu popularitāti ieguva 2012.gada septembrī, izdodot savu pirmo albumu Night Visions, kas ASV ticis pārdots vairāk nekā 2 milijonu kopiju.

Populārākās Imagine Dragons dziesmas ir It's Time, Radioactive, Demons, On Top Of The World.

Rolling Stone grupas singlu Radioactive nosauca par 2013. gada lielāko roka hitu. Par šo singlu grupa saņēma Grammy balvu par labāko roka uzstāšanos.

Šobrīd grupa gatavo savu jauno, otro albumu Smoke + Mirrors, kurš tiks izdots 2015. gada 17.februārī. Gaidīsim ar nepacietību! emotion

Par sadarbību ar redaktoru, redaktors pierakstīs vēl pāris vārdu, lai tavs teksta apjoms sasniegtu divsmit vārdu apjumu, kā to pieprasa spoki.lv noteikumi.

Par grupu kā tādu, redaktoram ne patīk, ne nepatīk, bet labāk par James Blunt jau ir, un šī grupa pēdējā laikā kļūvusi ļoti populāra, radio drillē dienu un nakti. visiem faniem jauku nakti.



25 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Man patīk I Bet My Life.

1 0 atbildēt