local-stats-pixel fb-conv-api

Multfilmas.3

Sveiki spoceeni!

Es grbu uztaisiit rakstu par sii gada dazhaam multeneem. Siis ir manas miljakaas multenes un veidots tops, tapeec nekaadu aizspriedumu. Ceru ka patiks ari jums.

Un jaa, atvainojat par gramatikas kludaam man pc nav garumziimju!

Nu taa:

1. Tangled (sapinusies) so multeni daudzi jau noteikti zina, bet meginaashu pastastiit savas domas par multeni, un aprakstu pievienoshu:)

Peec manaam domaam , multene ljoti laba, arii smiekliiga. Vienoziimigi patika. Iesaku noskatiities visaaam vecuma grupaam. Saats aizrauj, un mazaka gadu gajuma cilveekiem patiks vairaak:)

Pievilcīgais laupītājs Flins Raiders ceļo pa dzīvi ar neparastu vieglumu pateicoties tam, ka viņš ir smukulītis, izveicīgs pļāpa un veiksminieks. Tas viss notiek līdz brīdim, kamēr Flins par savu patvērumu neizvēlas augstu torni meža biezoknī un nesatiek tur ieslēgto daiļo Salātlapiņu. Un drīz vien viņi abi tiek ierauti pilnīgi neiedomājamos piedzīvojumos, kādi jums vēl pat sapņos nav rādījušies.

2. jauna multfima RIO. Ahh, bija jauka multene, it ipashi patika tas dziesmas kas skaneeju , bija ari labshumors un stats. Vareetu skatiities velreiz, bet ne vairaak par 2x. Bet multfilmu iesaku kam patiik humors un dziesmas:D

"Rio" ko veidojuši filmas "Ledus laikmets" veidotāji, stāsta par Blū - retas sugas zilo papagaili, kurš uzaudzis nebrīvē Minesotas pilsētiņā. Kad Blū sasniedzis briedumu, viņa saimniece Linda uzzina, ka viņš ir teju vienīgais šīs sugas pārstāvis pasaulē. Tālajā Brazīlijas pilsētā Rio dzīvo tikai vēl viens zilais papagailis - papagaiļu meitene Pērle.Linda piekrīt plānam glābt zilo papagaiļu sugu un Blū nonāk krāšņajā Rio, kur pavisam drīz notiek viņa randiņš ar Pērli. Tomēr Pērlei ir savs viedoklis gan par neveiklo sugas brāli, gan par dzīvošanu sprostā, tādēļ viņa noorganizē bēgšanu. Pie kakao brokastu kakao krūzes un komforta pieradušais Blū ir pavisam bezpalīdzīgs Brazīlijas džungļos, jo izrādās, ka viņš nemaz neprot lidot.


3.UN beidzot arii 3 multfilma HOP. Lieldienu multfilma ar interesantiem aktieriem un humoru. Te visas multfilmas ir ar humoru bet man tas patiik:D siii ir viena no labakajam multfilmam ko esmu skatiijies jo tur ir gan filmas gan multenes elementi iesaku noskatiities visiem:D

Filmas "Nejaukais es" autoru jaunā filma! Vēlu vakarā braukdams mājup, bezdarbnieks vārdā Freds nejauši notriec Lieldienu zaķi (lomu ieskaņojis Russel Brand). Kamēr garausis atveseļojas pie Freda mājās, puisim nāksies uzņemties Lieldienu zaķa pienākumus. James Marsden, Russell Brand, Kaley Cuoco, Elizabeth Perkins : Sadi ir galveno lomu atveidotaaaji !

Paldies, par uzmaniibu! Un velreiz sorry par gramatiku:(







36 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Būtu labāk ja būtu attēli, +

3 0 atbildēt