local-stats-pixel fb-conv-api

Modern Talking22

Sveicināti, izdomāju uzrakstīt kādu rindokpīti par Mūzikas leģendu - Modern Talking.

Modern Talkin izveidojās tālajā un varbūt netik tālajā 1984. gadā, Vācijā, Modern Talking ir kļuvusi par slavenāko grupu Vācijas popmūzikas vēsturē. Dīters Bohlens (Dieter Bohlen - Tolaik bija 30 gadi) un Tomass Anders (Thomas Anders - Tolaik bija 21 gads) jau ir strādājuši kopā kopš 1983. gada, kad kāda ierakstu studija viņus savienoja kopā. 1984. gada vasarā, Dīters uzrakstīja singlu ar nosaukumu “You're my Heart, you're my Soul”, un jautāja Tomasam vai viņš varēs to iedziedāt angļu valodā (Iepriekš visas dziesmas bija sarakstītas tikai vācu valodā), un tas būtībā bija galvenais Modern Talking solis savas karjeras izaugsmē. Ieraksta kompānija šo dziesmu burtiski mīlējā tāpat kā klausītāji, jo tieši šī dziesma uzkāpa pasaules topu virsotnē. Trīs gadu laikā, viņiem izdevās izdot sešus albūmus un saņemt vienu platīna balvu, bet lietas nebija tik lielas, kā Jūs to varētu uzņemt. Trīs gadus (un 60 milijonu pārdotu ierakstu) vēlāk, 1987. gadā nāca klajā jaunumi – Modern Talking ir sadalījusies. Pēctam bija ļoti daudz skarbu vārdu zvaigžņu starpā.

Kādēl viņi toreiz sadalījās? Toreiz, daudzi cilvēki par vainīgu uzskatīja Tomasu Andersu un tāpēc viņa seši solo albūmi nebija sekmīgi, jo tas takš bija Tomass Anders no Modern Talking... Bet vēlāk, vairāk pie visa tiek vainota Tomasa sieva Nora, kura gluži nezināja kā palīdzēt un rīkoties ar vīra karjeru un nemaz nerunājot par viņas sievas lomu.

Dīters Bohlens, no otras puses uzgāja uz viņa sekmīgo mūzikas karjeru un atkārtoti parādījās kā Blue System. Viņš neizveidoja tikai sešus albumus – viņš izveidoja trīspadsmit un sadarbojās ar citiem mākslniekiem vienlaikus, tapēc viņš bija ļoti aizņemts pēc Modern Talking sadalīšanos.

1994. gadā, Dīters paņēma telefonu un pazvanīja Tomasam. Tie bija veseli septiņi gadi klusībā starp bijušiem labākajiem draugiem, kas tagad runāja viens ar otru caur žurnāliem, bet neviens nerunāja viens ar otru mutiski. Viņi abi atvainojās oar savu izturēšanos pret Modern Talking un atklāja, ka abu draugu starpā vēl ir palikušas kaut kādas attiecības.

Tas bija 1998. gada marts, kad notika neiespējamais. Preses konference tika sasaukta 'Mariot' Hotelī, Frankfrutē un visi saņēma lielu pārsteigumu: Modern Talking bija atkal apvienojušies. Viņiem jautāja Eiropas lielākais TV šovs “Wetten daß...?”, vai viņi atkal varētu saiet kopā un paveikt kādus no saviem singliem kā vecajos, labajos laikos. Viņi pieņēma iespēju, ka viņi varētu remiksēt vecos hītus, jo galu galā, laiki takš mainās, un tās vairs nav populāras skaņas. Viņi ļāva savām vecajām dziesmām tikties ar auditoriju, tikai ar jaunām skaņām, nekā tās bija ierastas iepriekš, kā arī viņi izlaida savu atgriešanās albūmu “Back For Good – Septītais Albūms”. Protams, tas saturēja visas vecās dziesmas ar remiksētām skaņām, kā arī tajā bija četras jaunas dziesmas. Vai viņi tik tiešām ir atpakaļ lai paliktu?

Atbilde bija skaidra, kad dziesmu “You're my Heart, You're my Soul” atspoguļoja reperis Ēriks Singletons (Eric Singleton), kura atkal uzkāpa pasaules topā. Viņi bija atpakaļ, un viņi bija lieli – trīs vai četras reizes lielāki nekā 80'os! Ceļojumi, foto sesijas un apbalvojumi bija daļa no viņu saspringtā darba ritma, bet tas tur neapstājās. Tikai tad, kad Jūs domājāt, kad viss sāk nomierināties, 1999. gada Februārī, tika izdots astotais albūms “Alone”, un novietoja Modern Talking atpakaļ tur, kur tiem ir jābūt – 1999. gadā, tika izdots viņu pirmais brends. 2000. gada Janvāra beigās, izlaists jauns singls, Mēs varam gaidīt devīto albūmu, kurš būšot viņu pašu labākais albūms no visiem.







103 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Kad biju mazs, domāju, ka dziesmā you're my heart, you're my soul piedziedājuma lirikas bija ''yomahō, yomasō'', nevis ''you're my heart, you're my soul'' emotion 

Bet tā, viena no iecienītākajām 80o gadu grupām un cepuri nost. Šad un tad mašīnā paskandinu Brother Louie, Geronimo's Cadillac un to pašu You're my heart, you're my soul emotion

16 0 atbildēt

Vai briestat Spoku Ballītei? Modern Talking arī būs (tiesa ierakstā)  emotion

11 2 atbildēt

Super ! Vecie Dinozauri, kopā augām emotion

6 2 atbildēt

vo kaut arī es kalusos pārsvarā Dubstep bet šitie ir vecie labie gabali +++ obligāti P.s plds autor tagad noka4asu dizesmas ;) keep it on

4 1 atbildēt
MJ avatarsMJ

Jā! Kā pa kalniem, kā pa lejām, bet turās!! emotion

2 0 atbildēt

Vai... Tomasa dēļ ģību vai nost!!! Jau pieaugusi būdama vienmēr sev nosolījos, ka reiz veco jūtu vārdā aiziešu uz viņa koncertu. Eju jau kādus 10 gadus gan LV, gan ārvalstīs, bet tā arī līdz viņam neesmu nokļuvusi :D Starp citu, viņam tagad ir smuka sieva un dēliņš maziņš.

2 0 atbildēt

man vislabāk patīk Atlantis is Calling SOS for love

2 0 atbildēt

Jprojām, kaut kur laukos, vinila platītes mētājās.

2 0 atbildēt

Oooo... Bērnībā arī es par viņiem fanoju!  Dīters bija mans mīlulis! un jā kā LuckyStrike arī es dudināju yomahõ, yomasõ!!! :D :D Gāju gulēt un ņēmu visas viņu kasetes līdzi! 

2 0 atbildēt

Vēl vakar visu vakaru viņus klausījos. :)

2 0 atbildēt

Jāaiziet paskatīties  CD plauktos kas pa diskiem man ir no MT. No albūmiem ir- Star profile 2001, Year of the dragon un America. Tiesa gan pie kasetēm arī kkam vajadzētu būt. Kad biju mazāks ļoti ļoti klausījos MT emotion

2 0 atbildēt

Unnn Dīters Bolens ir galvenais žūrijas loceklis šovā "Deutschland sucht den superstar" jau devīto gadu pēc kārtas. Foršs šovs, ķip līdzīgi kā visi American Idol un citi. Skatīt pa RTL sestdienās, plkst. 21:15 pēc Latvijas laika! emotion

2 0 atbildēt

vai tad viņi nebija zilie?emotion

5 5 atbildēt

Pats labākais arī bija pirmais albūms, slikti nebija arī Blue System albūmu. Katrā ziņā respekt vāciešiem.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt