local-stats-pixel fb-conv-api

Meklē mūziku internetā5

64 0

Lielisks saraksts kur meklēt mūziku internetā, ar kuru palīdzību Jūs varesiet atrast, noklausīties un lejuplādēt praktiski jebkuru kompozīciju.

http://poiskm.ru

Vienkāršs, bet ļoti rezultatīvs meklētājs ar lielu bāzi noindeksētiem mūzikas failiem (indeks). Atrasto mūziku vari noklausīties ,lejuplādēt un nosūtīt citam kā linku. Bez tam, vari palasīt informāciju par izpildītāju. Var meklēt arī video. Ir spraudnis (papildprogramma) priekš FireFox.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://muchmp3.ru

Vēl viens cienīgs mūzikas meklētājs. Ir pieejams pleijera kods , kuru vari ievietot savā saitā jeb blogā.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://tagoo.ru

Indeksēto failu ir mazāk nekā iepriekšējos divos meklētājos, bet ir papildfunkcijas : Izvērstā meklēšana (piemēram,var piemeklet pēc vēlamo bitreitu( jo vairāk , jo kvalitatīvāka mūzika)), izveidot savu atskaņošanas sarakstu, lejuplāēt pa mapēm un citas funkcijas – tiesa, lielākā daļa tās fīčas ir pieejamas reģistrētiem lietotājiem, bet tas neaizņem daudz laika. Tāpat var meklēt video un programmas.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


http://hubu.ru

Mūzikas portāls ,jeb muzikālais sociālais tīkls, kā to definē saita vadība. Ir ērts mūzikas katalogs ar izvērsto meklēšanu. Fiksētais pleijera atskaņotājs (lapas augšpusē), tas ir, pārejot uz kādu citu lapu viņš neaizveras ,bet turpina spēlēt tālāk.Bez reģistrācijas var meklēt, apskatīties informāciju par izpildītāju, klausīties un lejupladēt mūziku. Pēc reģistrācijas ir piejamas vēl citas papildfunkcijas. Pluss , vissa hubu.ru mūzika stāv uz servera , tāpēc nav šķelto linku ( битых ссылок), kā mēdz būt ar parastajiem meklētājiem.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://prostopleer.com

Indeksēto failu apjoms ir ļoti plašs, galvenais plus–ērti rediģēt un izveidot savu atskaņošanas sarakstu , kuru izveidot var bez reģistrācijas. Protams ,pilnvērtīgai lietošanai vajadzēs reģistrēties. Pieejami kodi lai ievietotu mūziku blogā : kodi atsevišķa skaņdarba vai skaņdarbu saraksta .Mīnus - dažādi irobežojumi kurus piedāvā noņemt ja nopirksiet premium akauntu.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


http://mp3bear.com

Noteikti mans favorīts , kompi negruzī , ērts ,vienkāršs.
Pēc oficālās informācijas , indeksēts vairāk nekā 6.7 milijonus mp3 mūzikas failu. Patiesiba vai nē, bet atrast var ļoti daudz mūzikas. Atrasto skaņdarbu var noklausīties atskaņošanas pleijerī un lejuplādēt.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


http://mp3hunting.com

Vienkāršs ,ātrs meklētājs ar labu dziesmu indeksāciju. Pieejami divu varianta kodi ko ievietot blogā. Mīnus slēpjas tajā,kad lai lejuplādētu , noklausītos sameklēto mūziku un iegūtu kodu , vajag ievadīt aisardzības kodu no trijiem simboliem. Vispār , ja Jūs meklejat vienu mūzikas treku , tad tieši laikā mp3hunting.com noderēs.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://dilandau.com


Neslikts meklētājs ar nesliktu bāzi. Pleijeris atskaņošanai atveras lapas apakšā. Tajā pašā pleijerī pēc tam atskaņojas arī citi mūzikas treki , kas kopumā ir diezgan ērti. Kreisajā pusē paradīsies youtube.com video ar pieprasīto mākslinieku jeb grupu, protams ja jūtūbē tāds būs. Tādā veidā var piereizes noskatīties klipu jeb koncerta izpildījumu.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://woonz.com
Ne tas pats krutākais meklētājs. Toties visērtāk var taisīt atskaņošanas sarakstu . Reģistrācija nav vajadzīga.

64 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000

liels + par ProstoPleer, pamēģināju un sapratu, ka viņš totāli atspārda foxplay, visas dziesmas, ko meklēju uzreiz ir augstas kvalitātes un ātrums ir gigantisks, pat kaut kādā veidā pārsniedzot manu ierobežoto neta ātrumu 2x O_o

1 0 atbildēt

pff.. zippyshare !! emotion

0 0 atbildēt

zaycev.net Pats labaakais emotion emotion

0 0 atbildēt

Lietoju MP3Searchy - MP3 Search Engine & Free MP3 Download

0 0 atbildēt

zaycev.net

0 4 atbildēt