local-stats-pixel fb-conv-api

Manas izvēlētās dziesmas14

4 17

Sveiki visiem Spoki.lv lietotājiem un adminiem.

Aktuāli.

AA te būs pieci video mūzikas, un gribu uzzināt dažas lietas no jumsīm. Te būs pieci video kura no jumsīm ir viss labākā un viss vairāk patīk kuras es ieliku savā rakstā.

Un iesakiet kāpēc man tāda mūzika būtu visvairāk jāklausās un iesakiet par viņu rakstu, kapēc man būtu jāklausās..

Un kas būtu, ja es būtu piemēram roks, metālists, gots, panks, emo, klausīties rock n roll vai biberus klausīties klubņikus vai repus utt, ko par manim padomāsies? Un ko viņa fani par manim iedomās?

Vienkārši jūs esat daļēji interesanti.

Izsakiet tikai par mūziku, cienījamie un mīļie komentāri..

Paldies par atbildēm un komentāru. Tikai esit jauki pret rakstu... Jo mans pirmais raksts šinī mājaslapā.

Var rakstīt gan jaunāki, gan vecāki cilvēciņi.

1.Deadstars - Cyanide

2.Chris Brown - Forever

3.Justin Bieber - Baby (ft.Ludacris)

4.Nox Arcana - Vampire Exorcism

5.Basshunter - Now You're Gone

Reklāma










4 17 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Tavs teksts ir tāds, ka acis vīst no šausmām - nihuja nevar saprast tavu domu. Laikam Latviešu valoda skolā Tev nebija mīļakais piriekšmets. Žēl Tavas skolotājas :S

4 0 atbildēt

nevienu no šīm neesmu klausījies un neklausīšos !

2 0 atbildēt

Mūzika ir veids kā cilvēks izjūt savas *cijas un mēģina tās izteikt, ja ar vārdiem nepietiek. Varam attiecīgi redzēt, pēc tā ko cilvēks klausās, kāds/a ir iekšējā pasaule. Ņemsim par piemēru vispirms, Bebru. Mazs jauks puika, visas mazas meitenītes čurā biksēs no laimes. Jo viņa mūzika un stils un izpausme, ir ārkārtīgi virzīta uz šo mērķauditoriju. Chris Brown, pirmoreizi vispār dzirdu, bet spriežot pēc video, virzīts mērķauditorijai - jauni vīrišķi. Ir sieviešķas miesas, krutas mašīnas, gaismas utt. Pati mūzika ir nesarežģīta, un bez īpašām dziļām "domām vai idejām", kas norāda (neapvainojaties, tiem ka patīk), uz to, ka iespējamā mērķauditorija ir līdzīga, vai savā ziņā mēģina līdzināties. Basshunter, jauniešu publika... Es gan neteiktu, ka man šāda izklaude iet pie sirds, bet nu tas vairākumam tiek veiksmīgi ieborēts, ka tā ir pareizi, apsverot to kādi instinkti ir cilvēku prātos. Mūzika atkal, nav sarežģīta, ir binaurālā ritmika (iesaku palasīt, kas tas ir). Deathstars, esmu klausījies, redzējis arī dzīvajā.. Spēcīgi tiek izmantots ritms un *cijas, taču palasot dziesmu vārdus, ir kaut kas vairāk par "sex". Nox Arcana, to jau var vairāk pieskaitīt pie tā ko sauc par garīgo mūziku. Mazāk instinktīvu... Ir filma Matrix vienā ainā, darbība notiek pazemes tādā, kā alā, un tur ir dzirdamas bungas. Ritms un mūzika likās interesanti, tāpēc pameklēju, izrādās, ka šī meldija tiek izmantota lai iemidzinātu vai uzbudinātu cilvēkus, kā nu tas tiek nospēlēts. (Esmu aizmirsis, par ko sāku rakstīt, tāpēc uz beigām jau ir haoss un wtf)

2 0 atbildēt

ja es uzrakstītu visu ko par tevīm domāju un par tām dziesmām , tavs žoklis atkarātos un nekad neaizvērtos.

2 0 atbildēt

Puisīt beidz tik ļoti domāt, ko par tevi padomās citi un dari to, kas pašam tīk.

2 0 atbildēt

interesnts salikum - bībers un deadstars  :D

1 0 atbildēt