local-stats-pixel fb-conv-api

Machine Gun Kelly "uzbrūk" Eminemam.7

Visiem par pārsteigumu 31.augustā Eminems negaidīti izdevis tā saucamo - pārsteiguma albūmu - Kamikaze.
Šajā albūmā tēlaini izsakoties viņš uzbrūk un diso "miljons" cilvēku,daudziem tika veltīti skarbi vārdi par dažādiem izteikumiem,kā arī tiem kas asi kritizēja viņa iepriekšējo albūmu - Revival.
Ne tie glaimojošākie vārdi tiek veltīti arī amerikāņu reperim Machine Gun Kelly (MGK).
Laigan lielākā daļa klausītāju neticēja,ka kāds Eminemam atbildēs,tomēr MGK tikai 3 dienas pēc Kamikaze iznākšanas publicēja disstrack kas vērsts pret Eminemu,tādā veidā atbildot un Eminema izteikumiem par viņu.
Gandrīz 5min garajā distrack MGK min dažus faktus no Eminema dzīves,tāpat viņš vairākas reizes piemin to,ka Eminems jau ir vecs,ka viņam ir 46gadi,tāpat MGK ironiski prasa,kāpēc Eminems ir tik dusmīgs joprojām,tik uzbrūkošs,jo viņam tač ir nauda un visi tāpat zina,ka viņš ir viens no visu laiku labākajiem reperiem.Laigan tikai retais tic,ka MGK var uzvarēt šo vārdu kauju,tomēr daudzi viņam izrāda atzinību par to,ka viņš vispār ir uzdrīkstējies disot Eminemu,zinot,cik negatīvi Eminema disstrack ietekmēja Ja Rule un Benzino karjieras.Daudzi reperi un mūzikas apskatnieki uzskata,ka disot pret Eminemu ir ļoti grūti,jo grūti "uzrakt" info par viņu ko visi jau nezina,tas pats attiecas arī uz šo MGK disstrack,jo tiem kas seko Eminemam nekas jauns un šokējošs šajā dissā nebija.Domas dalās,jo ir arī cilvēki kas ir MGK pusē,laigan tikai retais noliedz to,ka ja Eminems atbildēs viņš šo vārdu kauju zaudēs.Viss kas tagad atliek ir gaidīt vai Eminems dos atbildi šim MGK disstrack vai nē.

12 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ja jau lāpsta ir šim kleperim-reperim tak lai iet norakt kartoškas !

5 0 atbildēt
Puisis tiks apests bez sals zinok ka kad eminems kadus diso
2 0 atbildēt
Lai gan - raksta atsevišķi
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Eminems ir vecs narkomāns. Kāds to klaunu vispār vēl atcerās ? Atceroties vecos klipus vēlreiz nonāku pārdomās vai viņš vispār bija ar skaidru saprašanu tos veidojot.

1 5 atbildēt