local-stats-pixel fb-conv-api

Love Live! School Idol Project12

24 1

Sveki! Šai rakstā es jums galvenokārt vēlējos parādīt μ's mūzikas videoklipus, bet tomēr arī nedaudz pastāstīšu par pašu anime un μ's.

Tātad anime pilnais nosaukums ir: Love Live! School Idol Project

Žanrs: Mūzika, Skola, Elki

Sērijas: 13 (06.01.2013. - 31.03.2013.)

3 draudzenes - Honoka Kousaka, Kotori Minami un Umi Sonoda - mierīgi izbauda savu vidusskolnieču dzīvi, līdz vienu dienu uzzin, ka skola tiks slēgta ciet, jo uz to nepiesakās pietiekami daudz jaunu skolnieku. Uzzinot šos jaunumus, meitenes sāk ļoti pārdzīvot, bet īpaši Honoka. Vēlāk Honoka uzzin, ka arī viņas jaunākā māsa neplāno iestāties tai pašā vidusskolā, bet gan kādā citā, daudz populārākā. Un tā Honoka aiziet apskatīt šo skolu un uzzin, ka tai ir pašai sava elku grupa. Tas Honokai deva ideju, ka arī viņai ir jāizveido elku grupa, lai padarītu savu skolu populārāku un tajā pieteiktos vairak jauno skolnieku, tādējādi glābjot to no slēgšanas. Meitenes izveido savu grupu un sāk meklēt papildus grupas dalībnieces, kā arī cinās ar skolēnu padomi un skolas valdību, lai viņu grupa vispār tiktu oficiāli atzīta...

Varu arī piebilst, ka visas meitenes ir ierunājušas japāņu dziedātājas,un, protams, visas dziesmas arī izpilda viņas. Grupai μ's līdz šim ir izlaisti laikam 10 albūmi un es pat nezinu cik daudz mūzikas video klipi. biju domājis, ka ir tikai pieci singlu videoklipi un video no anime, bet izrādās, ka ir vairāk. Dziedātājas ir arī uzstājušās kopā kā μ's dzīvajā un izpildijušas tās pašas dziesmas ar tām pašām dejam un kustībām kā videoklipos un anime.















24 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Pievienošu hentai-pop krājumiem huehue.

3 0 atbildēt

Ir vēl anime porno emotion

0 0 atbildēt

Anime tiešām bija interesanta dēļ mūzikas, bet par stāstu un pārējām lietām gan varēja zīmētāji kautko labāku uzpīpēt!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt