local-stats-pixel fb-conv-api

Les visiteurs 3!!!1

10 0

Beidzot pēc 12 gadu pārtraukuma tiks uzņēmta filma Atnācēji 3, kas būs 4 filma par par Atnācēju tēmu. Atnācējis 3 jeb Les visiteurs tiek plānota izlaist 2014 gada rudenī ķinoteātros. Kā visās pārejās filmas daļās galvenās lomās- Žans Reno un Kristians Klaviers.

Gribu jums atsvaidzīnāt atmiņā par ko ir sižets pirmajā un otrajā daļā, bet ir ārī treša daļa kura saucas kā Es uzskatu, Jūs jau nojaušat un esat redzējuši vai arī atsvaidzināsiet atmiņā pirmo divu filmu sižetu

Les visiteurs jeb Atnācēji

12.gs Francijā kāds grāfs ļauna burvja ietekmes rezultātā nogalina savas līgavas tēvu. Lai labotu šo kļūdu viņš ar burvja palīdzību mēģina atgriezties pagātnē, taču burvestības misējas, un grāfs nonāk 20.gadsimta deviņdesmitajos gados, kur viņu gaida gan aizraujoši piedzīvojumi, gan tikšanās ar saviem pēctečiem.

Les Couloirs du temps : Les Visiteurs 2 jeb Atnācēji: Laika koridori

Piedot bet sižetu šai filmai esmu piemirsis, kad noskatīšos filmu, tad pastāstīšu, jo pēdojo reizi Es to skatījos 2008.gadā :D

Nejaušie ciemiņi

Divi dīvaiņi no viduslaiku Francijas - vikonts Tibo un viņa kalps Andrē dodas uz mūsdienu Ameriku, lai glābtu no nāves Tibo mīļoto Rozalindu. Amerikā augstsirdīgais bruņinieks un kalps nonāk tik daudz neprātīgi smieklīgās situācijās, ka joku pietiktu vēl vairākām komēdijām. Brīnišķīgu aktieru plejāde, smalks franču humors un aizraujošs sižets - tas viss padara šo filmu par patiesas apbrīnas vērtu meistardarbu.

Diemžēl šai filmai vel nav izveidots treileris, bet rekur ir links ka filma būs!!!

http://www.imdb.com/title/tt2441982/







10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

emotionĻoti smieklīga filma !

2 0 atbildēt