local-stats-pixel fb-conv-api

Lauzto siržu himna - pašmāju skaņdarbs "Tavs Labrīt"5

Valentīndienas vakarā (14. februārī) ar svētkiem tematisku lauzto siržu dziesmu klāja nāca pašmāju mūziķi st4rface (pilnajā vārdā Reinis Aumeisters) un Daaguchii (Dāgs Smilškalns). Viņi klausītāju vērtējumam nodeva skaņdarbu, kura nosaukums ir "Tavs Labrīt". Dziesma ir pieejama kā "YouTube" un "Spotify", tā arī visās pārējās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Skaņdarbs ir par attiecībām un par to skaisto pusi - par būšanu kopā un iespēju ik rītu dzirdēt tieši konkrētā cilvēka "labrīt". Dziesmā tiek izteiktas sajūtas, kuras ik dienā ne vienmēr sanāk izteikt. Tēlnieciski tiek aprakstīta attiecību labā puse, aizmirstot negatīvo.

Gan pie dziesmas liriku tapšanas, gan ieraksta strādājuši tikai abi šīs dziesmas publicētāji. Saulainā dziesmas vizuālicija tikmēr ir cita pašmāju mūziķa kreatīvs nopelns.

Mūziķis st4rface ir pazīstams ar tādiem singliem kā "Viņa", "Man Nevajag Vēl Vienu Piedod", "Viss Ir Fantastiski" un citiem. Iepriekš sadarbojies ar tādiem pašmāju māksliniekiem kā Trench Mafia Locco, Punkts Uz I, Grafomāns un citiem. Ņēmis dalību arī tādos labi zināmos projektos kā "Puikas Hlamā" un "Tik Augstu".

Daaguchii populārākie skaņdarbi tikmēr ir solo projekti "Viss Būs Fine" un "Par Tevi". Pazīstams arī ar savām bundzinieka prasmēm un iepriekšējo dalību grupā "Zōna". Šogad patīkami pārsteidza ar debiju hip-hopa "battle" tipa projektā "371 Clique".

Vairāk par mūziķu gaitām uzzināsi viņu sociālo tīklu kontos, kur viņus var atrast, izmantojot tieši viņu skatuves vārdus jeb pseidonīmus.

Lai labi skan jauno pašmāju mūziķu kopdarbs.

53 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion

9 0 atbildēt

👌

7 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt