local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš teicis ,ka Latvijā nevar producēt mūziku ?18

99 5

Jauns darbiņš man te sanācis, diezgan sen neesmu te rādijies , tas tapēc , jo strādāju pie šī skaņdarba .Neaizmirstiet sekot arī Mickeen,jo viņš pie šī skaņdarba arī piestrādāja , informācija youtube aprakstā.Būtu ļoti priecīgs ja abonētu manu youtube kanālu emotion , ceru ka patiks.



99 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Godīgi - parasti verot vaļā Latviešu darbus es uz to skatos ļoti skeptiski, jo parasti lielākā daļa ir totāls "šķūnings"

Bet, pārsteidzošā kartā šis nav viens no tiem - "Not bad Not bad at all"  emotion

5 0 atbildēt

Iespaidīgi. Varbūt nedaudz DnB aromātu varēja pievienot. Bet ir labs emotion

4 0 atbildēt
Neviens nav to teicis...
3 0 atbildēt

emotionemotion

emotion 

2 0 atbildēt

Skaņdarba struktūra/aranžējums, laikam, ir labākais, kas tur ir (un tomēr nekas jauns). Bet visumā Bunga pazūd, perkusija pazūd un ir sajūta, ka ausīs ir vate (laigan pārsteidzošā kārtā viņas tur nav), tas tāpēc, ka vidus pārņem pasauli un pārējiem elementiem nav kur un ar ko elpot, jo gaiss ir piebezdēts ar skaņām, kuras aizņem netikai savu, bet arī citu elementu telpu. Un slikta miksa un masteringa rezultātā tavs "drops" attiecībā pret pārējo ir pārpildīts un skan klusāk par "bedri", kas rada diskomforta un neprofesionalitātes sajūtu. Atbilde ir proporcijās un ausu treniņā, kurš kādam padodas labāk un kādam sliktāk (kādam tas notiek ātrāk, kādam ilgāk). Ja veidojot šo skaņdarbu tu noliktu blakus (salīdzināšanai) kādu kvalitatīvu, šāda žanra, tūnu, tad visticamāk atsevišķas lietas tu būtu noregulējis savādāk. Vsm es tā ceru, jo pretējā gadījumā sanāk diezgan bēdīgi. + atceries, ka ja tu taisi tik "mainstrīm" mūziku, tad vai nu tu to dari ar kristāldzidru kvalitāti vai taisi kaut ko citu, itseviški, ja tu vēlies ar to nopelnīt kaut kādu naudiņu, jo tirgus ar šādiem tūniem jau ir ļoti pārblīvēts.

Bet kopumā ignorē komentārus par to, ka nav vērts vai ir jābeidz. Ja tev tas patīk - turpini, bet uzklausi arī kritiku un itsevišķi kritiku, kura skan pamatoti un no cilvēkiem, kuri ir DJ/ Producenti/ cilvēki, kuri klausās "tavu" žanru un nav tavi draugi, jo viņi visprecīzāk var pateikt kas viņiem nepatīk. 

Ja daudz strādāsi, tad izdosies un neņem ļaunā manu garo komentāru.

2 0 atbildēt

miljardiem...

1 0 atbildēt
Man uz šādiem gabaliem nevelk
0 0 atbildēt
zmx avatarszmx

Nez, man kaut kā uzreiz prātā iešāvās grupa "Favorīts"

0 0 atbildēt

skan tīri, smuki un dropā kaut kur mūzika pazūd

0 0 atbildēt

Līdz mūzikai šajā gadījumā ir ļoti tālu!... Saprogrammēts monotons nošu savirknējums.

6 7 atbildēt

s.^.d.s

0 6 atbildēt