local-stats-pixel fb-conv-api

Kino konkursa noteikumi0

35 0


Kas Jums jādara?
Vienkārši! Apskati zemāk ieliktos filmu kadrus kuri pavisam ir pieci. Kārtīgi apdomājies un sūti man PM ar atbildēm kuras numurē no 1 - 5. Līdz svētdienas vakaram sūti man atbildes, nav teikts, ka jāsūta tikai tad, kad tu zini visas filmas, sūti cik tu zini. Un varbūt tieši tu būsi laimīgā/-ais.


Ievēro: 1. Sūti tikai vienu vēstuli, apdomā visu kārtīgi un tad tikai rīkojies.2.Visus filmu nosaukumus raksti angļu valodā, nevis paša tulkojumā. 3. Ar dažām filmām var gadīties tā, ka viņas ir kādas filmas turpinājums, tādēļ ja redzi tādu filmu norādi daļas nosaukumu vai citos gadījumos cipariņu. 4. Iesūti vēstuli ar atbildēm ne vēlāk kā svētdienas vakaram, savādāk tava vēstule netiks ņemta vērā.5. Neraksti atbildes komentāros! Būsim godīgi pret citiem. :)

Vērtēšana: Vērtēju pēc iesūtīšanas laika un pēc atbilžu precizitātes. Tev nav jāsūta vēstule tikai tad, kad esi uzinājis/-usi visas pareizās atbildes, jo nav teikts, ka citi tās filmas zin. Cīnīties par cepumiem Tu vari piemēram, ar divām pareizām atbldēm. Ja vairākiem ir visas atminētas, vai vienkārši vienāds skaits ar pareizajām atbildēm, tad uzvarētāju es nosaku pēc vēstuļu iesūtīšanas laika.

Par cepumiem: 1. vieta savā kontā iegūst 1500 cepumus, 2. vieta savā kontā iegūst1000 cepumus, 3 vieta savā kontā iegūst 700 cepumus.

Viss skaidrs ?! Tagad skaties, raksti un piedalies! ;)

35 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000