local-stats-pixel fb-conv-api

Kas vispār ir Tokyo Ghoul??19

71 0

Tātad, Tokyo Ghoul ir anime kas ir uzrakstīts pec Mangas (japāņu komiksi) motīviem!

Kas vipār ir Ghoul? Ghoul ir radījumi no Japāņu mitoloģijas ka briesmoņi kuri ēd cilvēka gaļu lai izdzīvotu! Un Ghoul'iem anime arī ir jāēd cilvēka gaļa lai izdzīvotu! Un kad viņi ir izsalkuši viņiem parasti paliek melnas acis un tā saucama varavīksne acī paliek sarkana! Bet ir arī tādi cilvēki, peimēram kā Uta kariem acis vienmēr ir tādas! BET JA JŪS GRIBAT SĪKĀK UZZINĀT PAR GHOUL'IEM TAD RAKSTAT JĀ ES GRIBU VAI NĒ ES NEGRIBU!

Amm pie ka es paliku! Ā pareizi kas tad notiek anime Tokyo Ghoul! Viss sis seriāls griežas ap studentu Kaneki Ken'u. Viņš ka jau visis studenti gāja uz univrsitāti un tur viņam iepatikas meitene vārdā Rize Kimishiro!. Bet viņa izrādijās Ghoul'am "rīma" (tā sauc ghoul'us kuri ēd visu, gan cilvēkus gan citus ghiul'us) Īsumā viņā viņu uzaicināja uz randiņu viņi paēda un tad Rize viņu ieveda tumšā iela un tad sāka viņu ēst! Viņā viņam nokoda gabalu no pleca un ar Kagune izdūra caurumu kreiajā sānā! (Kagune ir tāds takā viņu irocis kas viņiem izlien no muguras, par Kagune es varēšu sīkāk pastāstīt rakstā par Ghoul'iem) Un tad Rize'ei virsū uzkrita metāla stieņi! Un tad Kaneki pamodās slimnīcā kur viņām ielika Rize's orgānus iekšā viņā! Un tad kad viņš riktīgi pamodās viņš saka ēst parasto cilvēku ēdienu bet viņš viņu nevarēja iēst jo Ghoul'i nevar ēst cilvēku ēdienu! Viņām tas likās dīvaini! Tad viņu izrakstīja no slimnīcas un viņāš atnāca uz kopmītnem un atrada maisiņu kuru sagādaja viņam labakasi draugs Hideyoshi Nagachika vai vienkārši Hide! VAkara viņam palika vēl sliktak un tad viņš aizgāja uz virtuvi lai paēštu viņā mīļāko burgeri kuru bija nopircis Hide! Viņš iekodās viņā bet nevārēja norīt jo viņš uzreiz visu izvēma (atvainojos par izteicienu) Un tad viņš paņēma nazi un centās sev iedurt bet nazis slūza jo Ghoul'us ar parastiem cilvēku ieročiem nevar nogalinat! Tad viņš nezinaja ko darīt tad netīšām viņu pieņēma kafeinīcā"Anteiko" TĀ IR PUSE 1 SĒŖIJAS O PIRMAS SEZONAS, BET JA ES JŪS IEINTRESĒJU SKATĪTĪS ŠO IDEĀLO ANIME TAD TAS IR LABI!

UN ES GRIBU ADGĀDINĀT PAR TO VAI JŪS GRIBAT Uzzināt par Ghoul'iem, Anteiko,Par citām vienībām, par CCG un tā tālak! J gribat tad rakstat komentāros ES GRIBU vai arī ja negribat tad ES NEGRIBU!

Un es ļoti atvainojos ja tekstā būs padaudz kļūu jo es viņurakstīju pus 3 naktī:D

Un jā šis ir mans pirmais raksts:)

Un paldies pa uzmanību!

1 Sezonas Soundtrack

71 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

mainstream much

2 0 atbildēt

o nezināju ka kāds šeit vispār zin par Tokyo Ghoul. Būs 3. sezona   emotion 

2 0 atbildēt

Eh. Normāls raksts. Varētu vēl palasīt.

1 0 atbildēt

pirmaa sezona bija ok - otraa totaala vilsanaas..

1 0 atbildēt

Anime aizgāja citu ceļu no mangas. Ja nemaldos viņi taisa 3. sezonu. Gribās redzēt kas un kā notiksies tālāk.

1 0 atbildēt
Jua avatarsJua

Wow... mums te ir hardcore Tokyo Ghoul fans/e emotion

0 0 atbildēt