local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Dub FX?9

40 1

Dub FX ir segvārds, pēc kura var atpazīt austrālieti Bendžaminu Stenfordu (11.06.1983.) , kurš jau gadiem nodarbojas ar ielu bītboksu. Viņš ceļo pa visu pasauli priecēdams cilvēkus ar skaņām un vārdiem, mūziku radot ar uz grīdas uzliekamiem pedāļiem. Ideja ir laba un mūziku radīt viņam ir izdevies. Nezinu kurā datumā, bet kaut kad viņš ir paviesojies arī Rīgā, laikam Sapņu fabrikā. Viņam nav producenta, dziesmas var nopirkt MySpace, bet youtubē cik skatos ir cilvēki, kuri vienkārši raksta - kā lai es šim vīrietim nosūtu naudu..emotion tīri baudāma mūzika manā skatījumā.emotion

ieliku arī savas 2 mīļākās dziesmas.emotion kā arī - interesanti, ka tāda veida mūzika - bītbokss labi pieskaņojas saksofona skaņām.

40 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Apbrīnojams cilvēks ar savu fišku! emotion

5 0 atbildēt

Dievinu viņu!!!! 

Cilvēks ideāls talants!!!

1 0 atbildēt

vairs jau vinjsh pa ielaam neniekojas.

0 0 atbildēt
 

oi, viņš jau, man liekas, kādu laiku iespaidīgās vietās spēlē. pirmais viņa koncis Talsos izmaksāja 4 ls (nu ok, tas, ka PeR tur pirda varbūt atlaidi deva) pagājšreiz gan (laikam) Sapņu Fabrikā, sākot no 10 vai 8 ls. un tad pakāpās tā normāli.

arī iepsaidīgos festivālos piedalās

0 0 atbildēt

pa vietaam, kur par ieeju ir jaamaksaa. 

0 0 atbildēt

Viens no retajiem, kas spēlējot uz ielas ir normāli izsities. Man patīk divas dziemas Love Someone, Society gates. Tās tādas pavecākas. emotion

0 0 atbildēt

Šitas ir zināms, bet beardyman ir tomēr talantīgāks. Protams pirmo reizi, kad es izdzirdeju love someone, es biju ļoti patīkami iepriecināts.

0 0 atbildēt

man viss sākās ar Love some1 and Rude Boy :] <3 kaut kas orģināls nevis patreizējais  popa kults

0 0 atbildēt

sen zinama persona...emotion

0 1 atbildēt