local-stats-pixel fb-conv-api

Kārtējo reizi latvieši izceļas pasaules fonā.6

33 0

Sveiki. Kādu laiku jau esmu pamanījis savā facebook profilā reklāmas ar jaunu "Record label" White Mafia Records. Sākumā nesapratu, kāpēc man rādas tāda veida reklāmas, jo ar mūziku īsti nav nekāda sakara un pie tam amerikas reklāmas un sairi reklamējās. (Facebooks izvieto reklāmas pēc cilvēku interesēm vai atrašanās vietas)

T'a nu man radās interese pameklēt ko vairāk par šo visu, jo gribēju uzzināt kāda tam saistība ar mana FB interesēm.

Nedaudz parakņājoties visa pamatos, izrādās, ka šis viss pieder diviem latviešiem. Konkrētāk kuriem es neuzzināju, bet centīšos to noskaidrot. Iespējams abi nemaz neatrodās Latvijā, bet gan Londonā. Tādu informāciju vismaz uzzināju no saviem avotiem.

Kas tad īsti ir White Mafia Records?

Principā sanāk, ka šis ir Record Labels (ierakstu kompānija) kura strādā ar hip-hop/trap izpildītājiem un galvenokārt no Amerikas. Šobrīd zem White Mafia Records ir trīs izpildītāji - Durdy, reperis no kanādas, Jack The Ripper no Amerikas un Kiyahotpeppa no Anglijas. Bet komanda nemaz nav tik maza, šeit ietilpst vēl divas citas apģērbu firmas, kuras ir saistītas ar visu šo uzņēmumu (Mafioso un Proper Clothes)
Ir vēl Video veidotājs un vairāki "Promoteri" kas reklamē viņu produktus, jo pašam White Mafia Records pieder arī sava apģērbu līnija un papildis tam visam nodarbojās arī ar savas mūzikas tirgosanu, jo grupējumā ir divi producenti, kuru darbus ir iespējams nopirkt.

Viss ir samērā jauns un tikai vēl starta stadijā, bet neskatoties uz to, šim projektam ir ielikti stabili pamati, jo pēc atrodamās informācijas šis projekts darbojās tikai divus mēnešus. Facebook lapai ir vairāk kā 1000 sekotāju un viņu oficiālajā Instagram profilā ir vairāk kā 7000 sekotāju.

Visi dro'si varat aplūkot lapu kur ir visa informācija. www.facebook.com/whitemafiarecord

Kl'at rakstam pievieno'su dažus video ar projekta izpildītājiem. Manuprāt diezgan spēcīgi izpildītāji un pateicoties White Mafia Record viņiem ir liela iespēja izsisties.


šeit būs intervija ar Durdy.


Ja patika raksts, centīšos uzzināt vairāk informācijas par šo projektu.

Kanādas izpildītājs Durdy.

Anglijas reperis.

33 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Un Tu esi viens no tiem promoteriem, Matīss?

2 0 atbildēt

Saubos ka ar latviesiem tur ir kads sakars.

1 0 atbildēt

 emotion +

1 0 atbildēt
Interesanti
1 0 atbildēt