local-stats-pixel fb-conv-api

Kakaino dziesmu apsakts.17

38 10

Katram no mums kādreiz gadās atrasties publiskās vietas, kurs skan, viņu prāt, mūzika. Tad nu lūk, šajā vēsajā dienā, ko visi priecīgi dēvejam par piektdienu, nolēmu pasviest jums kritizēšanai rakstu. Raksta tēma ir ķēpīga - apskatu 5 patiesi sūdīgas dziesmas, ko es esmu dzirdējis pēdējā laikā. Dziesmas jaunumam/vecumam nav nozīmes.

Ja tauta vēlēsies un pašam nagi niezēs, būs arī citi apskati. Protams, ja gadīsies dzirdēt kādus "hītus".

Atvainojos par rupjībām, patisībā esmu solīds pilsonis.

Reklāma
38 10 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Nākošo rakstu uzcep par 5 savām mīļākajām dziesmām un es, tieši tādā pašā manierē, kāda ieturēta šajā rakstā, izteikšos par Tavām dziesmām =). Ienākot šeit, gaidiju ieraudzīt tiešām sūdīgas dziesmas. Šīs nav sevišķi izdevušās, bet līdz debīlām dziesmām viņām vēl ir tālu =) No minētajām, netīk neviena, bet šausmīgas viņas noteikti nav.

7 0 atbildēt

Piekrītu par dziesmu "Friday" <--Tas ir kaut kas izcili pretīgs, nu vnk emotion

3 0 atbildēt

Katram ir sava mūzikālā gaume, tākā neredzu šim rakstam jēgu.

2 0 atbildēt

Es nesaprotu cilvēkus kuri tērē savu laiku, lai nodirstu jebkādu mūziku vai izpildītājus vai jebko citu. Piemēram tagad top nodirstākais ir Džastins Bībers. Tusktoši viņu ienīst bet tai pašā laikā miljoni pērk viņa albūmus. Un tas pats ir ar šīm dziesmām. Tās ir komerciālas dziesmas kuras radītas tikai un vienīgi naudas pelnīšanai. Kā piemēru var paņemt Gačo kad viņš repoja "underground repu" visiem bija pohuj. Protams Latvijā bija savi fani bet cik no viņiem reāli nopirka albūmu? A tagad palaida pop hiphopu un aiziet katru nedēļu klubos un dzied kopā ar ārzemēs pazīstamiem izpildītajiem. Tāka labak rakstiet par to, kas jums patīk un nepisiet sev nervus.

2 0 atbildēt

pats labākais raksts, ko šodien esmu izlasījis !

2 1 atbildēt

bļa miami 2 ibiza man patīk, bet pārējās čist sūdi :D 

1 0 atbildēt

raksts ir labs, bet nu domāju daudzi nepiekritīs, jo ir tur arī klausāmas dziesmas (katram savas)

1 0 atbildēt

par dažām piekrītu, bet dažas ir vnk gaumes dažādība

0 0 atbildēt

Viss sliktak izteretas manas 5 min lasot sitik stulbu raxtu! Autoram publiskais Fuij par kaut ko sadu! Neesi tu mums te muzikas experts kurs butu spejigs novertet dziesmas lai arii kadas vinjas tur butu!

1 1 atbildēt

1. nav tikai ties. Uz lielākām tumbām neslikta dziesma :p

0 0 atbildēt

laba vērtēšanas sistēma - Kakas

emotion

0 0 atbildēt

Tu kritizē kā lauķis... :/

0 0 atbildēt

taisnība tev ir ;)

0 0 atbildēt

Kāda vaina tai Rolex dziesmai? Tādas parasti skan iestādēs, kur zem ātruma sanāk apgrozīties, un tur jau pohuj kādi vārdi, ja var ritmā kāju patresīt xD

0 0 atbildēt