local-stats-pixel fb-conv-api

Jonathan Creek ( Ļoti interesants seriāls, kamēr nav Sherlock var paskatīteis)2

32 0

Seriālā parasti ir ļoti interesanti noziegumu, pārsvarā pazušana no telpas vai neiespējas slepkavības u.t.t.

Jonathan Creek (1997 - 2014) ir par Burvja makslinieka - iluzionsita triku radītāju Džonatanu Krīku kurš ir pārāk kautrīgs, lai pats uzstātos uz skatuves, tādēļ visa slava par intresantajiem burvju trikiem tiek Adamam Klausam pie kura viņš strādā un rada pilnīgi visus viņa burvju trikus.

Krīku aizrauj dažādas interesantas, neparastas un mistikas lietas un viņš dzīvo vēja dzirnavās.


Šo seriālu skatījos vēl pirms visiem Šerlokiem, Elementāri u.c. līdzīgiem izmeklēšanas šoviem - 1997.gadā, protams, pirms tam arī Džesiku Flečeri - Noziegumam pa pēdām, Magnumu PI, X failus u.c. serīalos ko toreiz rādīja, īsti neatceros visus, bet Krīks tobrīd bija unikāls.

Diemžēl seriāls 4. sezona palika ļoti švaks un 5. sezona vispār bija kaut kas neizprotams kurā nekas no vecā Krīka un mistērījam vairs maz kas palicis. Taču 1,2 un 3. sezonas ir ļoti labas ar interesantām mistērijām. Kaut arī 4 un 5 sezonā Krīka sievu atveido aktrise no kādreiz populāra seriāla Coupling kuru es un mans klasesbiedrs vienīgi toreiz skatījāmies . Ļoti nepatika, ka 5 sezonām jau tika parādīts viss priekšā un bija jāgaida, kad Krīks atrisinās noziegumu, pilnīgi gribas izgriezt arā ainas un samainīt vietām tā, lai būtu kaut kāda mistērija.

Krīkā vienmēr bija kāds interesants noziegums vai prātam neizskaidrojams notikums, piemēram, cilvēks kas pat banānu pats nav spējīgs ar savām rokām nomizot, ieslēdzas bunkura un pēc 2 nedēļām, kad policija beidzot tiek iekšā bunkurā atrod viņu mirušu ar ieroci rokās un liekas, ka viņš būtu izdarījis pašnāvību, jo bunkurā neviens bez viņa vairāk nav un bunkura durvis nav iespējams atvērt no ārpuses, bet tikai no iekšpuses. Šis cilvēks pats saviem spēkiem nekādi nebūtu varējis nošauties kur nu vēl aiztaisīt bunkura durvis.

Viena no manām mīļākajām krīka sērijām ir par slekpavu skeleta tērpā. Halovīna balītē tiek izdarīta slepkavība, ko paveic kāds saģērbies skeleta tērpa, kas piedraud citiem balītes viesiem sev uz pleciem aiznes līdzi sievieti bezsamaņā, kā ķīlnieci, taču slepkavam-skeletam tālu neizdodas tikt un viņam nākas iemukt pie mājas blakus esošajā garažā.

Kad atbrauc policija un atver garāžas durvis skelets ir pazudis, garāžā ir tikai sieviete bezsamaņā, bet skelets nekur vairāk nav un tas nekadīgi nevarētu būt ticis arā no šīs garāžas, jo tā visu laiku tika vērot un tajā nav neviena citi vai slepena izeja. Garāža ir patukša, tajā atrodas tikai pāris plaukti un dažas nelielas krāsu bundžas. Skatīt 1. Video !!!

Varbūt vēl šeit kāds ir redzējis vai skatās šo seriālu, ja nē iesaku pirmās 3 sezonas !











32 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Ļoti interesants seriāls! 2000-to gadu sākumā rādija pa LTV1.

1 0 atbildēt