local-stats-pixel fb-conv-api

Jericho4

21 5

Varbūt kāds atceras tadu serialu Džeriko?kodolkara deļ mūsdienās ir iespejams izmainit dzīvi par 180 grādiem



Pirmajā sezonā

Džeriko ir neliela, lauku Kansas pilsēta,Kad sakās kodoluzbrukumi 23 lielāko ASV pilsētām. Sērija sākas ar redzamu kodola detonācijas nezināmas izcelsmes tuvumā Denverai, kolorado, un varas un mūsdienu sakaru zudums, faktiski izolējot Džeriko. Vēlāk, jauda atjaunojas Džeriko ar to, kas pieminēja kā ASV valdības centieniem, bet drīz pēc tam, elektromagnētiskiem impulsiem (EMP) izslēdz visus elektroniku. Vairākas tēmas regulāri risinātas parādīt iekļauti informācijas ieguvi, kopienas identitāti, sabiedrisko kārtību, ierobežotiem resursiem, vērtība ģimenē, grūtības ar tēva un iekšējo un ārējo apdraudējumu. Parādīt arī iezīmes vairāki noslēpumi, kas ietver vides galveno rakstzīmes, vainīgajiem uzbrukuma un zaudējumu uz Amerikas Savienotajām Valstīm un tās pārvaldes apjomu.

Galvenais raksturs šīs stāsts ir Jake Green, 32 gadus vecais dēls mērs Johnston Green. Džeiks bēga no pilsētas,pec pieciem gadiem, kad viņš sāka jaukt ar nepareizo cilvēku, un kas iesaistīti apšaubāmu darbību. Džeiks īsi atgriežas mājās pieprasīt savu mantojuma pirms kļūšanas balasta rezultātā katastrofas. Pēc nedaudz neveikli atgriezties mājās un saspringta atkalapvienošanās ar viņa tēvs, Džeika soļus, lai kļūtu par līderi Jērikas, cīnās, lai aizsargātu pilsētas un tās pilsoņiem. Tā kā Džeriko cīņa cilvēkiem izdzīvot mainījies pasaulē, lielākā daļa joprojām nezina, ka viena no jaunākajām iedzīvotāju Robert Hawkins, zina daudz vairāk par, nekā viņš izīrēšanu uz uzbrukumiem.
Pa Tv radija tikai pirmo sezonu cik atceros

Otrā sezona

Sabiedroto valstis Amerikas militārie spēki kopš atjaunošanas, Džeriko uzsāk konfliktu ar kadu tuvejo pilsētu kas ražo ieročus lai iekarotu džeriko to pilsetu sauc New Bern.
Hawkins atklāj visu par septemra terroraktu zinajis ka gadu velāk naks atomkarš kā arī viņu te atsutija ASV valdiba lai paglabtos un spetu operativi darboties
Tikmēr apkārt klejo algotņi kas iegriešas arī džeriko .

Tikmēr Hawkins sava bagrabā slepj ne tikai datoru kas darbojas un kaudzi ieroču,bet arī kodolgalviņu kuru ASV valdiba liek parvietot kad viņš atsakās pamest Džeriko un doties atkal uzdevumos ASV valdība nolemj viņu piespiest





21 5 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

žēl ka atcēla to seriālu

2 0 atbildēt

ew ew ew a nah atceela??? :( visur tik dzirdu ka atceela a kapeec?

baigi patika visas seerijas ar prieku skatiijos emotion

1 0 atbildēt

pareiz, es pirms pāris gadiem sāku skatīties, un kautkas man izjauca - laikam darbs, kā parasti emotion Paldies, ka atgādināji, būs jāatsāk, jānoskatās līdz galam.

0 0 atbildēt
Šis man ļoti patika. moderna postapokalipse.
0 0 atbildēt