local-stats-pixel fb-conv-api

Insurgent review!7

Tātad...Pirms nedēļas es kino noskatījos Insurgent(Dumpinieki)! Kopumā filma bija ārkārtīgi interesanta,un,ja būsim pavisam atklāti-man pat filma patika labāk par grāmatu,kas manā gadījumā,ir reta parādība!Pēdējā laikā man ir tāda kā maza atkarība ar šim filmām un grāmatām...Gribeju izteikt savas domas par filmu arī šeit!

Kas man patika: Es biju sajūsmā par visiem specefektiem!Tas ir tik apbrīnojami, iespaidīgi,kā filmu veidotāji varēja kaut ko tādu izveidot!Elpu aizruajoši un perfekti!Vēl man patika Miles Taller kā Pīters!Viņš tik labi notēloja šo varoni-nebija,kur piesieties.Un viņa humora izjūta-perfekto!Jāpiemin arī Trisas un Tobiasa attiecības!Gramatā viņi bez maz vai ienīda viens otru-meloja,nodeva viens otru,strīdējās...Bet filmā viņu attiecības bija daudz saudzīgakas,kas bija liels pluss,pēc manām domām!:) Kā jau minēju filma bija iespaidīga.Un man ļooti patika!Labprāt skatīšos vēlreiz un vēlreiz,un vēlreiz!

Bet tagad par to,kas man nepatika...Jāsāk ir ar Evelīnu.Viņa bija tika pat veca kā Tobiass.Man skatoties bija tāds wtf brīdis. Man kaut kā nepiesaistīja Trisas frizūra...Tik līdz redzeju filmas pirmo treileri,jau zināju,ka man ta frizūra nepatiks.Un tas nav mainījies līdz šim. Biju iedomājusies,ka viņa matus nogirež īsus,līdz plecam or something,bet ne jau TIK īsus..:D Nākamo minēšu Trisas bailes no ieročiem...Kur pie velna to varēja redzet filmā?!Tā bija viena no galvenajām sastāvdaļām,bet filmā neka no tā...Biju dusmīga mazet.

Tas arī viss,kas man sakāms.Iesaku noskatīties filmu-tiešām laba!:) Nevaru sagaidīt pēdejo daļu,jo,šobrīd laso grāmatut,filmai vajadzētu būt...iespaidīgai.:)

-S.

47 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Pag neloģiski sanāk.... Nelasīt, ja neesi redzējis filmu??? Kāda jēga tad no review. Ja būsi redzējis filmu nav vairs jēgas lasīt atsauksmes, jo pats vari novērtēt tev patika vai nē. Review tieši tāpēc jau arī domāti, lai izlasot varētu izlemt, tērēt laiku uz filmu vai nē.   emotion

1 0 atbildēt
Es ari redzēju filmuuu. emotion īpašajā seansā trešdien emotion vispār ideāla filma un vēl
0 0 atbildēt

Izlasīju pirmo grāmatu, lasu otro.

Neesmu redzējis pirmo daļu, bet gribu redzēt otro, un gaidu trešo un ceturto (kāpēc ceturto? pēdējā laikā visas grāmatu pēdējās daļas dala 2 daļās, tpc man liekas, ka ''Sabiedrotie'' nebūs izņēmums).

Patīk fantastika, bet nu jā - ''Citādie'' savā veidā ir līdzīgi ''Bada Spēlēm''.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt