local-stats-pixel fb-conv-api

Ilgi gaidītais0

10 2

GACHO beidzot ir publicējis dubultsinglu, kura atrādīšanu sabiedrībā izpildītājs bija atlicis jau no pērnā gada oktobra mēneša.

Dubultsingls sastāv no divām dziesmām „Man Gribas" un „Da Nu!", kuras jau teju gada laikā koncertos tauta tika pamanījusies nodēvēt par „Noraut Jumtu" un „Karuseļiem".

„Man bija liels prieks strādāt pie šīm divām dziesmām un patiesībā visus šos astoņus mēnešus mēs šiem skaņdarbiem veicām nemitīgas korekcijas, lai tās iegūtu vislabāko skanējumu. Tad nu tagad beidzot man ir tas gods atrādīt galarezultātu.", tā par dubultsinglu stāsta GACHO.

Abas dziesmas papildina viena otru un tikai klausoties tās abas divas reizē ir iespējams saprast domu, ko izpildītājs caur viņām vēlas vēstīt, jo, ja viena atklāj trakumu, kāds jauniešus pārņem nedēļas nogalēs, tad otra dziesma raksturo pastrādāto bezjēdzību un mūžīgi neiztrūkstošos solījumus nākamo dienu rītos.

Dubultsingla otrā dziesma „Da Nu!" tika radīta Vācijā un to producēja KrissImbiss (ChrisImbiss) no vācu dubstep brāļu apvienības Symbiz Sound. Jau 4.jūnijā festivālā „Sun Set" Symbiz Sound apciemos arī latviešu publiku, uzstājoties tur kopā ar GACHO.

Dubultsinglam publikācijas bildēs izmantoto gleznu ekskluzīvi radījis jaunais gleznotājs Juris Efneris.

Jūnijā dubultsinglam gaidāms arī oficiālais mūzikas videoklips.



10 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000