local-stats-pixel fb-conv-api

Hungry Lights23

Hungry Lights ir mūzikas projekts, kuru nodibināja vokālists, dziesmu autors, muzikants, komiķis un aktieris Džastins Bonitzs. Hungry Lights bija no sākuma pazīstams projekts kā "Amneon", projektā bija 4 grupas dalībnieki, kurš tika dibināts 2009. gadā un Džastins bija vokālists, ģitārists un dziesmu autors. Amneona projekts pajuka, jo džastina projekta dalībnieki pameta grupu citu mērķu sasniegšanai, bet Džastins turpiunāja projektu kā solo izpildītājs un 2013. gadā izlaida albūmu ar 14 dziesmām un nosaukumu "Aorta Borealis IV".

Pēc pirmā solo albūma izdošanas apmēram pēc gada ar pusi viņš izlaida vēl 3 albūmus, kuros arī bija pa 14 dziesmām un albūmu nosaukumi bija "The Proamates III," "Wolfpit Drive V," un "General Reem II."

2015. gada 11. oktobrī youtube.com parādījās jauns kanāls ar nosaukumu "Hungry Lights", kurā Džastins izlaida savu debijas albūmu ar nosaukumu "The Awry Ascent", kurš ir kā pirmā nodaļa no stāsta (albūma) ar nosaukumu "From Windfall To Hell".

Savā youtube kanālā vakar viņš augšuplādēja jaunā albūma live stream video ar nosaukumu "Heavy Is The Crown" .

Nesen pati uzgāju šo kanālu un man patīk viņa mūzika, agrāk viņš youtube kanālā augšuplādēja dziesmu citu dziesmu kaverus kā Disturbed - Downk With The Sickness, Godsmack - I Stand Alone, Drowning Pool - Bodies, Linkin Park - A place For My Head, Breaking Benjamin - So Cold un daudzus citus, bet viņa kanālu ar kaveriem var atrast ar nosaukumu "Hungry Covers"

Patīkamu klausīšanos! emotion

28 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

nu baigais tāds tas izpildītājs emotion

0 0 atbildēt