local-stats-pixel fb-conv-api

Harija Potera pēdējās daļas treileris0

Kino kompānija Warner Bros. 27. aprīlī izplatījusi Harija Potera sāgas pēdējās filmas Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 oficiālo reklāmas treileri, kas visiem "poteriādas" faniem ļauj nedaudz ielūkoties ieilgušās franšīzes pēdējā daļā.

Tā kā filmas literārais pirmavots - rakstnieces Džoannas Roulingas grāmata - ir ārkārtīgi ietilpīgs, "poteriādas" pēdējā filma tika sadalīta divās daļās, no kurām pirmā uz ekrāniem iznāca pagājušā gada 12. novembrī, bet otrā uz kinoekrāniem iznāks 2011. gada 15. jūnijā.

Tāpat kā iepriekš galvenās lomas filmās izpildīs aktieri Daniels Redklifs, Emma Vatsone un Ruperts Grints, bet citās lomās būs redzami Helēna Bonema Kārtere, Garijs Oldmens, Alans Rikmens, Megija Smita, Robijs Koltreins, Miranda Ričardsone, Džons Hērts, Ralfs Fainss un citi.

Abu noslēdzošo filmu režisors ir Deivids Jeitss, kurš uzņēma arī divas iepriekšējās kinoseriāla daļas. Iepriekšējā filma pasaules kino nomā ienesa gandrīz miljardu dolāru, un filmas veidotāji cer, ka sāgas pēdējā daļa būs finansiāli vēl veiksmīgāka.

Kā informē filmas producenti, "poteriādas" pēdējā daļa būs drūmāka un dramatiskāka nekā iepriekšējā filma, jo vairāki no Harija Potera draugiem ies bojā un arī viņam pašam nāksies daudz ko pārciest, līdz viņš gūs pilnīgu uzvaru pār savu galveno ienaidnieku - lordu Voldemortu (attēlā).

8 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000