local-stats-pixel fb-conv-api

Garrett Noah un viņa aizraujošais skaņdarbs ''Hold It Down''1

Šī gada 5. augustā skaņdarbu ''Hold It Down'' izlaida mūziķis Garrett Noah. Aizkustinošā un melodiskā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Mūziķis pats sevi dēvē par popmūziķi no Havaju salām, kurš tagad dzīvo Vācijā. Mūzikas industrijā viņš ir jau vairāk kā 20 gadus un bieži vien uzstājas dažādos pasākumos un koncertos. Viņam mūzika ir veids kā izpausties un izteikt jūtas.

Garrett Noah ir uzstājies Amerikā, kā arī iepazinis daudzus un dažādus populārus mūziķus. Viņš cenšas ar savu mūziku vairot labo. Viņš ir pateicīgs mūzikai un tam ko tā ir devusi. Mūzika ir viņa aizraušanās un tieši tāpēc viņam tā tik labi sanāk. Katrs īsts mūzikas fans spēs novērtēt viņa daiļradi.

Pirmo dziesmu Garrett Noah izlaida 2019. gadā. Kopā viņa diskogrāfijā ir trīs skaņdarbi. Lai gan ar aktivitāti viņš nav izcēlies, reizēm kvalitāte ir noderīgāka par kvantitāti. Drīzumā mūziķis plāno pārsteigt jau ar jaunām kompozīcijām.

''Hold It Down'' mūzikas video klipam ''YouTube'' platformā ir jau 18 tūkstoši skatījumu. Pašam mūziķim ''Spotify'' platformā dotajā brīdī ir teju četri tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Garrett Noah dziesma ''Hold It Down''. Noklausies! Dziesmai iekš ''Spotify'' ir gandrīz 20 tūkstoši klausījumu.

14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv