local-stats-pixel fb-conv-api

Friendly Fires2

10 0

Esmu atgriezies pie datora no nenormāli saulainās pavasara dienas. . . Domājams, ka šo rakstu redzēs tikai tie puikani un meitieši, kam šī 5diena ir sagadījusies pie datora(tā kā man O.o )

Tātad. . . Rakstu studijā!!!!111!1one!!!1

Šobrīd klausos Friendly Fires un izrādās, ka par viņiem iekš spoki.lv nekā nav. Ja godīgi biju pārsteigts, bet nav jau daudz rakstu par normālām grupām. . . Pārsvarā par kaut kādiem āmuriem, kuri dzied par dzeršanu, sesku. . . tfuuu seksu un citām "krutām" lietām... un kuriem balsi veido 95% autotune un 5% izelpa. . . (nu labi. . .sāku pats sevi nesaprast, tāpēc ķeršos pie grupas apraksta)


Friendly Fires, jebšu latviski Draudzīgās Ugunis. . .

Grupas biedri satikās Sv. Albāna skolā (St Albans School). 14 (!) gadu vecumā izveidoja grupu First Day Back (neko ātrumā no viņiem nespēju atrast. . .), bet pieņemu, ka nemaz nelīdzinajās Friendly Fires. FDB eksistēja līdz laikam, kad grupas dalībnieki iestājās universitātē. Kad viņi universitāti absolvēja/pameta (droši vien absolvēja) puiši nodibināja jaunu grupu - Friendly Fires :)

Nosaukums cēlies no Section 25 LP "Always now" pirmās dziesmas. (tiem, kas nezin, ko nozīmē LP - sveicināti manā pasaulē. . . cik noprotu - vinila plate, kas ir īsāka par CD)

Grupa kļuva slavena ar singlu "Paris" 2007. gadā. Tajā laikā viņi vēl nebija parakstījuši līgumu ar kādu no ierakstu kompānijām.

Pagaidām savā vārdā nosauktais, '08 gadā izdotais albums ir arī vienīgais :)

Bet 16-tajā Maijā būs jauns :) sauksies Pala, ja nemaldos.

btw - visiem Kings of Leon faniem - 16tajā Maijā iznāks arī debijas albums grupai Mona (izklausās +/- tāpat kā KoL, pati grupa arī nenoliedz to, ka grib pēc lauvu karaļiem izklausīties)

neviens jau te droši vien nemaz nenāca lasīt neko nepasakošo tekstu, tāpēc, lai runā dziesmas


un jā - to visu un vēl vairāk var atrast wikipēdijā :)

P.S. klausamies Radio 101 - mūzika dzīvo tur :)







10 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

skeleton boy ir reāli laba dziesma.

kur ir tie raksti par pārējām grupām? :D

0 0 atbildēt