local-stats-pixel fb-conv-api

Filma, kura jāredz17

40 1

GRĒKU PILSĒTA

Grēku pilsēta ir cietsirdīga un nežēlīga vieta. Tā ir pilsēta, kurā valda noziedznieki un gangsteri, tā ir vieta, kur policija ir pērkama, bet policisti - īstākie blēži. Filma sastāv no trīs dažādiem stāstiem, kuru notikumi brīžiem sajaucas. Centrālais no tiem ir stāsts par Grēku Pilsētas galveno "varoni" vārdā Mārvs - nenotveramu, brutālu un viltīgu kriminālo aprindu vadoni. Viņa galvenā misija ir atrast slepkavu, kurš nogalinājis kādu apburošu meiteni vārdā Goldija - Mārva mīļoto meiteni, kura tika noslepkavota, guļot viņam blakus. Stāsts par policistu Hartiganu ir par to, kā viņš, aizsargādams striptīza dejotāju Nensiju, tiek ierauts neparedzamu notikumu virpulī, līdz tiek apsudzēts noziegumā, kuru nav pastrādājis. Trešais stāsts ir par kādu fotogrāfu vārdā Dvaits. Viņš nejauši nogalinājis kādu policistu, un tagad šis notikums viņam ir jāslēpj, tajā pašā laikā cīnoties pret kādu vairāk nekā korumpētu un nežēlīgu policistu Džekiju. Visi šie stāstu varoņi ietekmē viens otra likteņus un notikumu gaitu, kas izvēršas neaizmirstamā un spraigā piedzīvojumā. Šādi notikumi ir iespējami tikai vienā vietā - Grēku Pilsētā!

Filma tiek demonstrēta angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filma ir tāda paša nosaukuma kulta komiksa ekranizējums, kura režisors pats ir kulta persona - Roberts Rodrigezs ("Desperado", "No krēslas līdz rītausmai", "Četras istabas" u.c.).





40 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

Šī filma tik tiešām ir jaredz! Esmu redzējis kādas reizes 4 noteikti, nenožēlosiet ja noskatīsities, ļoti atšķirīga filma, ļoti laba filma!

3 0 atbildēt

Нормальное кино, только со второй частью чето тянут.

2 0 atbildēt

viena no labaakajaam vilmaam ko skatiities ar otro pusiiti, sievieteem patiks miilestiiba ko viiriesi apliecina filmaa aistaavot un atriebjot vinas bet viiriesiem patiks sizets..

 

pirmaa filma kas patika gan man gan manai otrai pusiitei..

1 0 atbildēt

Lieliska filma. Viena no mīļākajām :)

1 0 atbildēt

Vilma?

0 0 atbildēt

iemācies rakstīt ! emotion

0 0 atbildēt

Šī ir tā filma, kuras laika es izniekoju savas 2h no dzīves. Labāk Hellraiser paskatāties,ne šito sūdu.

1 1 atbildēt

filmas nobeigums bija vislabākais, kad Hartigans pasaka "Es mīlu tevi, Nensij" un izšķaida sev smadzenes

0 0 atbildēt