local-stats-pixel fb-conv-api

Fenomenālās balss īpašniece Maria Lane pārsteidz ar dziesmu ''Crying In A Cvs''2

2022. gada izskaņā ar debijas albumu ''Maybe I'll Feel Better'' klajā nāca amerikāņu māksliniece Maria Lane. Klausītāju vidū par iemīļotāku skaņdarbu kļuvis ''Crying In A Cvs''. Visa mūziķes daiļrade ir pieejama kā ''Spotify'' un ''YouTube'', tā arī visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Maria Lane nāk no Bruklinas. Viņa ar savu mūziku klausītāju ieved citā pasaulē, sasaistot to ar savām emocijām. Viņa uzskata, ka klausīties viņas radīto mūziku ir kā lasīt viņas personisko dienasgrāmatu. Caur mūziku viņa vienmēr cenšas pastāstīt kādu stāstu. Savu lojālo fanu bāzi viņa jau ir izcīnījusi - ''Instagram'' platformā viņai seko nedaudz vairāk kā 2600 mūzikas cienītāji, bet ''Spotify'' aplikācijā viņai ir vairāk kā 1200 ik mēneša lojālo klausītāju.

Jaunās mūziķes radošie elki un iedvesmas avoti ir tādas mākslinieces kā Olivia Rodrigo, Lizzy McAlpine un Avril Lavigne. Tas arī ir dzirdams viņas mūzikā. Jāsaka, ka Maria Lane daiļrade skan līdzīgi kā šo mākslinieču mūzika.

Lai gan mūziķe ir vien savas karjeras sākumpunktā, viņa jau paguvusi izlaist vienu albumu un septiņus singlus. Arī pērnajā gadā viņa bija aktīva, publicējot četrus skaņdarbus. Arī šis gads viņas diskogrāfijai solās būt ražens un radošs, tāpēc atbalstīsim jauno censoni, dodoties pa karjeras kāpnēm.

Piedāvājam noklausīties Maria Lane skaņdarbu ''Crying In A Cvs''. Par mūziķes aktualitātēm vari uzzināt viņas sociālo tīklu kontos. Pieseko viņai un lai labi skan!

Dziesmas oficiālā ''YouTube'' versija. Uzslēdz skaļāk un izbaudi!

9 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv