local-stats-pixel fb-conv-api

Dziedātāja Laura Raila saraksta dziesmu veltītu Parīzes terorakta upuriem7

53 11


Dziedātāja Laura Raila saraksta dziesmu veltītu Parīzes terorakta upuriem
Dziedātāja Laura Raila izdod smeldzīgu dziesmu Parīzes teroraktu upuriem un esošo situāciju pasaulē
"I wanna pray" jeb "Es vēlos lūgties" dziesmas melodija un vārdi dziedātājai Laurai Railai nāca kā Dieva sūtīti, tā tapa kādu laiciņu atpakaļ, bet pēc Parīzes teroraktiem dziedātāja saprata, ka ir laiks vienoties dziesmā un kļūt stipriem, vienotiem: "Man nebija doma rakstīt dziesmu par pašreizējo situāciju pasaulē, tā nāca no augšas. Viss, kas notiek apkārt ir baiss murgs. "I wanna pray" stāsta par to, ka katram cilvēkam ir tiesības uz laimi, mieru savā valstī un labklājību, mīlestību ģimenē. Lūdzu, lai katras mātes sirds būtu mierīga un lai pasaulē valdītu miers. Pēdējie notikumi liek ļoti aizdomāties par saviem tuvajiem, par drošību. " Lai šī dziesma ir kā miera nesējs, kā līdzjūtība visiem cietušajiem.



53 11 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://PrayForParis
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nožēlojami ir izmantot teroraktu kautkādai popularitātes gūšanai...

Labi par, dabaskatastrofām vēl saprastu, bet tām jau ir himna - "We are the world" emotion

12 0 atbildēt
Kas tas par sviestu? Crnsties izsisties POP kultūrā caur šādu nelaimi. Musulmaņi jau arī lūdzās, un tas pie kaut kā laba noveda? Viņi arī uzbruka,tāpēc ka Francija protestē pret terorismu un ir kristīga valsts. Lūgšanas ne pie kā laba nenovedīs. Ir jārīkojas!
6 0 atbildēt
Tiktiesam diezgan lēti.. Nepamet sajūta, ka tiek mērķēts uz popularitāti izmantojot šos traģisko notikumu.. Dziesma vismaz manuprāt ir tāds lēts popigs gabals.. Nesaku, ka slikts, bet... Nejau šāda gadījumā
6 0 atbildēt

Kārtējie atkritumi,zems līmenis,kā vispār var dadomāties kaut ko tādu.Man tā liekas vairāk kā ņirgāšanās.emotion

6 0 atbildēt

Nesaprotu tādus cilvēkus, kas spēlē uz tik nopietnām lietām savas slavas / popularitātes celšanai. Tas ir tik ļoti savtīgi, būtu labāk aizgājusi svecīti nolikt nevis piesārņojusi internetu... 

6 0 atbildēt

briesmiga balss

2 0 atbildēt

Vismaz bīts un temps varēja būt nopietnāks un lēnāks, citādi atgādina kaut kādu erodziesmu ne sēru dziesmu un Izklausās diezgan bezjūtīgi. 

2 1 atbildēt