local-stats-pixel fb-conv-api

Dubsteps9

24 5

Dabsteps (dubstep) ir elektroniskās mūzikas virziens, kas radies Londonā 21. gadsimta sākumā, ietekmējoties no vairākiem mūzikas stiliem. Šī mūzikas žanra īpatnība ir spēcīgas baslīnijas un temps vidēji ap 140 sitieniem minūtē. Savu triumfa gājienu tas piedzīvoja 2006. gadā, kad šim žanram tika pievērsta pastiprināta uzmanība pasaules līmenī.

Ja vispasaules mērogā dubstep slavas zenītā nonāca jau 2005. gada beigās, Latvijā šis process vērojams krietni vien lēnāk. Patlaban arī ir grūti noteikt kaut aptuvenu interesantu skaitu — vienīgie statistikas avoti ir tikvien kā pasākumu apmeklētāju skaits un atsauksmes internetā. Šobrīd dubstep aizvien biežāk tiek iekļauts elektroniskās mūzikas pasākumos un festivālos. Līdz šim to visbiežāk ir bijusi iespēja dzirdēt naktsklubos Pulse, Dirty Deal Cafe, Depo, kā arī fabrikā Elektra. Pagaidām vienīgā regulārā dubstep mūzikas pasākumu sērija Latvijā ir Dub:Solis, kuras ietvaros jau ir aizvadīti deviņi pasākumi.





24 5 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Un atkal jau kārtējais raksts par dubstepu. Vēl pietam kopēts no wikipēdijas standarta info, būtu vismaz cilvēki iemetuši savus producēšanas trikus vai kko tamlīdzīgu, būtu daudz lādzīgak. emotion

4 0 atbildēt

Dubsteps ir tik netīra mūzika, ka viņu klausoties tu fingero savu māsu un atrodi tur tēva laulības gredzenu. emotion

4 3 atbildēt

kaartiiga muuzika

1 0 atbildēt

Tad būtu vismaz šito gabalu piemetis klāt - http://www.youtube.com/watch?v=maTcoGZ3feY :D

0 0 atbildēt

rītu sāku tikai ar dubstepu,tāda pozitīīva,uzmundrinoša un jaudīga mūzika :)

0 0 atbildēt