local-stats-pixel fb-conv-api

Dienas dziesma #2 (23.02.2018)3

48 0

Saldumi, kas ir noderīgi un veselīgi cilvēkam!

30 smieklīgi attēli, kas pierāda, ka Latvija ir labākā valsts pasaulē!

Vai šī ir visiekārojamākā pusmūža dāma Latvijā?

---

Nāk mēneša beigas un ir jau 23.februāris, kas nozīmē, ka ir laiks arī nākamajai dienas dziesmai. Kā jau katru dienu (cik nu katru - šī ir tikai otrā daļa). Izdomāju paņemt vienu dziesmu, kuru atzīt par dienas dziesmu un ielikt te, lai katrs var noklausīties un uzlabot garastāvokli, jo kā mēs zinām - tikai mūzika mūs var gan sasmīdināt, gan saraudināt, gan uzlabot garastāvokli, gan to sabojāt.

Šoreiz par dienas dziesmu atzīsim dziesmu, kura iespējams 2018.gadā mūs pārstāvēs Eirovīzijā. Tā ir Markusa Rivas dziesma ''This Time'', kurai viņš pirms divām nedēļām izlaida arī video. Pēc video izlaišanas jau sāka izskanēt baumas, ka pirms Supernova pusfināla Markus ir slepeni nevienam nezinot apprecējies. Tomēr tā vis nav - Markus nav apprecējies un tas ir vienkārši tapis video viņa dziesmai par mīlestību.

Tāpēc piedāvāju noklausīties viņa dziesmu un varbūt pat, ja tā patīk, tad pievienot šo dziesmu savai mūzikas playlistei. Lai izdevusies piektdiena - beidzot tā ir klāt!

Pirms klausies dziesmu vai pamet rakstu, atceries iekomentēt ko par šo dziesmu domā Tu, atstāt īkšķīti uz augšu jeb ''patīk'' un, ja ir vēlme, tad vari arī padalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos, lai garastāvokli var uzlabot arī Tavi draugi! Mūzika vairo prieku! emotion

48 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

neslikti klausāma!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt