local-stats-pixel fb-conv-api

Artūrs M publicē jaunu dziesmu "Vislielākā kļūda" ar mūzikas video4

Pašmāju izpildītājs Artūrs M klausītājus iepazīstina ar jaunu dziesmu "Vislielākā kļūda" kopā ar mūzikas video, kas ir apskatāms viņa "YouTube" kanālā.

Dziesma stāsta par sarežģītām divu cilvēku attiecībām un nevēlēšanos būt pakļautam otrās puses gribai. "Attiecībās cilvēkiem ir vienam otru jāatbalsta un jāpalīdz, tomēr nereti kāds no partneriem kļūst pārāk prasīgs un izdara samērā lielu spiedienu uz otru, kā rezultātā attiecībām pienāk gals", uzskata Artūrs M.

Šī skaņdarba videoklips ir pirmais, kam 6 gadu laikā uzfilmēts mūzikas videoklips kopš dziesmas "Tagad, šeit un te", kas tapa sadarbībā ar dziedātāju Ģirtu L un reperi G'Son. "Pēdējā laikā esmu centies vismaz reizi pusgadā nākt klajā ar kādu jaunu dziesmu, tomēr apsolos strādāt vairāk arī pie jauniem mūzikas video, lai veicinātu lielāku atpazīstamību klausītāju vidū", apgalvo mūziķis.

Par dziesmas ierakstu un tās apstrādi parūpējies pašmāju reperis, producents un apvienības "Kreisais Krasts" dalībnieks Punkts Uz I, savukārt videoklipu uzfilmējis Kaspars Dvinskis jeb Dween. Singls "Vislielākā kļūda" ir pieejams visos populārākajos straumēšanas servisos.

Links uz video: https://ej.uz/vislielaka-kluda

22 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Iešu paklausīties. emotion

3 0 atbildēt

👌

1 0 atbildēt

Pa radio jau dziesma ir skanējusi? 😃

https://media.tenor.com/41j5udoZRW4AAAAd/song-dance.gif

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt