local-stats-pixel fb-conv-api

Alternatīva, laba mūzika. Jaunumi un ne tikai.9

28 4

1. I Set My Friends On Fire - personīgi man, viena no mīļākajām grupām, jauns albūms gaidāms vasarā, albūma nosaukums būs "Astral Projection" , šī dziesma, kuru ieliku šeit ir jauna un svaiga! Domāju ka jaunais albūms būs LABS!

2. Bring Me The Horizon - Jauns videoklips, dziesma no jaunākā albūma, kurš jau ir iznācis, albūma nosaukums - " There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret".Viss albūms labs, tiešām patika visas dziesmas.

3. Dr.Acula - Dziema no jaunākā albūma "Slander" albūms iznāca nesen 2011.gadā. Albūms LABS

4. Emmure - Arī jauns albūms "Speaker Of The Dead",arī video klips diezgan svaigs. Albūms, protams LABS!

5. Haste the Day - albūms "Attack of the Wolf King" Diezgan jauns albūms, 2010.gada 29.jūnijs. Ieliku tādu lēnu dziesmu. Abūms, protams...

Šie ir tikai daži jaunumi! Arī "Dance Gavin Dance" ir iznācis jauns, 2011.g. albūms, "Abandon All Ships" 2010.g. oktobrī iznāca jauns albūms, "Attack Attack" jauns,bet ne tik jauns (8. jūnijs) , ļoti labs albūms, "The Devil Wears Prada" jauns EP albūms, iznāca 2010 augustā.

Vēl ir daudz un dikti, ceru, ka kaut kas arī patika un noderēja ;D

aaa, starpcitu "Deftones" plāno atkal jaunu albūmu uuun "Sistem Of A Down" ir jau kādu laiku atkal apvienojušies un uzstājās pasākumos, domāju, ka arī no viņiem būs kas jauns kautkad :D

[mans 1. raksts, ceru, ka viss sanāca!]











28 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Laba mūzika un tu piedāvā kkādu crap, *, metalcoru? BMTH? Vecīt, netaisi sev kaunu.

1 0 atbildēt

Nesaskatu jēgu tadai bezjēdzīgai aurošanai, takā 1.video.

Nu bet par gaumi nestrīdas, man personīgi metāls vai kas ta par aurošanu būtu nepatīk, es dodu priekšroku House vai Dubam.

0 0 atbildēt

bļe paldies, ka atgādinaji par tādu Haste the day. Pirms 4 gadiem 'american love' tā rāva nost pauri. Šitais jaunais ne īpaši.

0 0 atbildēt

Alternative??? Tas nav alternatīvais roks... Un man vienīgajam pēc grupas nosaukumiem liekas pēc kaut kādām EMO dzejolīšu tekstiem vai nodarbēm ko viņi dara.. emotion

0 0 atbildēt