local-stats-pixel fb-conv-api

Alterigo izlaiž savu otro dziesmu šogad - ''Splash''1

Mākslinieks Alterigo nesen izlaidis jaunu dziesmu, kuru sauc ''Splash''. Šī fantastiskā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās. Noklausies!

Šī ir ceturtā Alterigo dziesma un tā ir izlaista šī gada 22.februārī. Mūziķis divas dziesmas izlaida 2020.gadā, kad debitēja mūzikas industrijā un pārējie divi skaņdarbi ir no šī gada.

Liela sekotāju bāze viņam, pagaidām, nav, taču ar laiku tāda noteikti izveidosies. Viņa daiļrade tiešām aizrauj un ir ļoti kvalitatīva. Katrs īstens mūzikas cienītājs spēs novērtēt un cienīt mūziku, kuru viņš rada.

Dziesma ir vien nepilnas divas minūtes gara, taču tā ir lieliska. To var atrast nedaudz zemāk, tāpēc aicinām katru to noklausīties. Iespējams, ka šī dziesma Tev iepatiksies un varēsi klausīties šī mākslinieka radīto mūziku ik dienā.

Piedāvājam noklausīties Alterigo skaņdarbu ''Splash''. Aicinām paralēli arī mākslinieku atbalstīt, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti, kura Tevi aizvedīs uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko. Atbalstām talantīgus māksliniekus kopā!

Lai labi skan Alterigo jaunā dziesma. Uzslēdz un ir!

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

visus negerus un tamlidzigos maksliniekus vajadzetu nogadat ziemelpolaa

0 0 atbildēt