local-stats-pixel fb-conv-api

30 Seconds To Mars10

38 12

Dažas dziesmas,un neliels apraksts....

30 seconds to Mars ir alternatīvā roka grupa, kas tika izveidota 1998. gadā. Grupu izveidoja Džareds Leto un viņa brālis Šenons Leto. Vēlāk viņiem pievienojās ģitāristi Solons Bikslers, Kevins Dreiks un basists Mets Vokters. Kevins Dreiks grupu pameta 2002. gada pavasarī. Kolektīvs turpināja savu darbību četratā. Pašā 2003. gada sakumā no grupas atvadījās arī ģitārists Solons Bikslers, brīvā vieta tika piedāvāta Tomo Miličevičam. Vēlāk 2007. gada martā aizgāja arī Mets Vokters.

Grupas nosaukumu grupa atrada internetā kā kāda Hārvārdas profesora rakstu par jaunāko tehnoloģiju sasniegumiem nākotnē. Uz grupu tas īpaši neattiecas.

Debijas albums iznāca 2002. gadā. Tas tika ierakstīts kādā lielā, pamestā noliktavā Vaiomingas štatā. Brāļi Leto un viņu producents Bobs Ezrins speciāli izvēlējās šādu vietu, lai tā perfekti atbilstu albuma noskaņai. No grupas dalībniekiem ieraksta tapšanā piedalījās tikai Džareds Leto, Šenons Leto un Solons Bikslers. Pieaicinātie mūziķi - Elaidža Blū Almans un Rens Havkijs. Pat Bobs Ezrins pielika savu roku, spēlējot klavieres vienai no dziesmām ("The Mission").

Sākotnēji albumu plānoja nosaukt "Welcome to the Universe", bet vēlāk to nolēma mainīt uz grupas nosaukumu. Arī dažas dziesmas tika pārsauktas, piemeram, "Oblivion" agrākais nosaukums bija "The Reckoning", "Year Zero" bija "Hero" u.c.

Otrais grupas albums A Beautiful Lie iznāca 2005. gada 30 augustā. Šī albuma ierakstīšanai tikai pielietots ļoti daudz spēku."Mēs ieguldījām tā realizācijai savas negulētās naktis un dienas. Albuma ierakstisanas procesā mēs apceļojām 4 kontinentus, pabijām 5 valstīs, izmēģinājām 7 dažādas studijas"- saka Džareds. Albuma producents bija Džošs Abrahams, pazīstams prodcents, kurš sadarbojoties ar Linkin Park. Tomēr 5 mēnešus pirms albuma iznākšanas notika informācijas noplūde - dziesmas nokļuva internetā. Tāpēc grupa nolēma iekļaut diskā divas papildu dziesmas - Battle of One un Hunter (koverversija Bjorkas dziemai). Tāpat arī albuma atbalstam, noteikta skaita kopijās tika iekļautas biļetes uz koncertu un aizkulišu caurlaide.

2006. gada 31. augustā 30 Seconds to Mars ieguva balvu nominācijā MTV2 Award dziesmai The Kill pasniegšanas ceremonijā MTV Video Music Awards. 20. novembrī MTV2 notika videoklipa From Yesterday pirmizrāde. Tas bija pirmais amerikāņu rokmūzikas video, kurš tika filmēts Ķīnā. Sākumā grupa iesildīja citus izpildītājus. Bet 2006. gada martā sākās koncertprogramma Forever night Never day, kurā 30 seconds to mars jau bija hedlaineri. Pēc tam sākās koncertprogramma Taste of Chaos ar tādām grupām, kā The Used, Senses, Fail, Saosin, Chiodos, Aiden un Evaline. 2007. gada 15. aprīlī 30 Seconds to Mars kļuva par uzvarētājiem nominācijā Best New Artist TRL MTV festivālā, kurš notika Itālijā. Bet 29. aprilī grupa uzvarēja uzreiz divās nominācijās MEM Australia video music awards-Video the year un best rock video. 2. maijā 2007. gadā, 30 seconds to mars oficiāli paziņoja, ka par otru singlu kļūs A beautiful Lie. Tas nospēlēja nospēlēja lielu lomu, kad notika fanu balsojums viņu oficiālajā mājas lapā. Maija beigās grupa sarīkoja grandiozu šovu KROQ Eeenie Roast Y Festival 2007. gada festivalā, kur bija izpildījuši vairākas dziesmas un šis pasākums arī bija pēdējais bezgalīgo grupas uzstāšanas periodā. Augusta beigās sāka parādīties ziņas par jauna videoklipa uzņemšanu dziesmai A beautiful lie. Kļuva zināms, ka uzņemšana notiks Grenlandē uz aizbergiem. Tika plānots, ka visa nauda, kas tiks iegūta lejupielādējot videoklipus no viņu oficiālās mājas lapas tiks ziedota labdarībai. Augustā 2007. gadā grupa tika izvirzīta divās nominācijās populārajā angļu žurnāla Kerrang! kā "Best International Newcomer" un "Single of the year". Ir vērts pieminēt, ka iepriekš šis žurnāls nebija īpaši labi izteicies, ne par Džaredu Leto, ne arī par viņa grupu. Tomēr 23. augustā 30 Seconds to Mars ar savu singlu The Kill kļuva par uzvarētājiem nominācijā Best single. Augusta beigās 30 Seconds to Mars saņem uzreiz 4 nominācijas MTV Europe Music Awards 2007- Rock out, Band, Headliner, inter act.







38 12 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Wikipedia rulle, vai ne??? ---

6 0 atbildēt

wikipedia emotion

emotion

3 0 atbildēt

nu nu :(

1 0 atbildēt

GRUBU UZ IGAUNIJU VASARĀ!! emotion

1 0 atbildēt

grupa najs,bet raksts kopēts. tpc -

1 0 atbildēt

copy/paste..

1 0 atbildēt

capricorn vai edge of the earth gan vajadzēja ielikt,jo cik skatos, kad ir raksts par 30stm,tad tiek ieliktas tikai no pēdējiem 2albumiem dziesmas,bet nevajag aizmirst arī vecās.

1 0 atbildēt

vikepedi  :) -

0 0 atbildēt

DZiesmas viņiem, kā kura, bet viņiem ir interesanti klipi un īpatnēji dziesmu teksti, un Leto ir foršs aktieris

0 0 atbildēt

sucks

0 5 atbildēt