local-stats-pixel fb-conv-api

2013. gada labākie pasaules DJ top 1027

74 6

Tātad,

žurnāls DJ Mag jau 17. gadu pēc kārtas veido topu, kurā apkopo 100 pasaules labākos dīdžejus, pēc lietotāju balsojumiem. Balsojums ir noslēdzies un ir zināmi rezultāti.

Slavenais Armin Van Buuren šī topa virsotnē ir pabijis jau 5 reizes, tai skaitā, arī pagājušogad. Vai viņš to būs saglabājis arī šogad? Vai tomēr viņu beidzot būs pārspējis popularitāti strauji guvušais Hardwell?

Pienācis laiks to noskaidrot!

74 6 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Lol nedaudz atgādina NASCAR, kur "šoferi" sacenšās kurš lābāk prot stūrēt pa kreisi. Tikai šeit ir kurš labāk spiež pogas un kratās pie laptopa. emotion

14 9 atbildēt

Ko pie velna David Guetta dara tani saraksta? Jeelaakas Dj dziesmas ka vinam ir varbut kadam Rumaanju lauku diskotekas censonim. 

4 0 atbildēt

Man Armin van Buuren ir Pirmajā vietā. Manuprāt, vienīgais mākslinieks (Nevērtēju viņu kā DJ, vairāk kā producentu un mākslinieku), kas spēja saglabāt saikni starp to, ko mēs kādreiz saucām par mūziku (galvenokārt, klasisko mūziku) un moderno mūziku, apvienojot to vienā veselā. 

4 0 atbildēt

Alesso kur? Interesanti

2 0 atbildēt

Martin Garrix nav ?  My life is ruined now emotion

1 0 atbildēt

žēl. es vēlējos taisīt rakstu par šo notikumu. darīju to jau 2 iepriekšējos gadus, šoreiz gan būtu daudz plašāk, bet nu.. 

0 0 atbildēt

šī gada laikā tik daudz kas mainījās... 

0 0 atbildēt

dažas dienas pirms rezultātu paziņošanas, es arī sacīju, ka Hardwell uzvarēs, lai gan nebiju pamanījusi, ka ļoti daudzi tā domāja.. mazliet šoks, bet godīgi sakot, var redzēt, ka Hardwell'am šī visa padarīšana tiešām ļoti daudz ko nozīmē. tas laikam ir mierinājums man viņa uzvarai. vismaz nav veltīgi. 

0 0 atbildēt

aaaand all of them suck! 

4 4 atbildēt

Aizmirsu tikai piebilst, ka neviens no maniem favorītiem nav iekļuvis pat topa 100niekā. :D

0 0 atbildēt
deividam vajadzētu ar kreiso knābi iztaisnot. :-)
0 0 atbildēt
Labs raksts. ;)
0 0 atbildēt

Vispār jau es Avicii liktu stabili pirmajā vietā, šī gada labākās klubu mūzikas dziesmas nāk tieši no viņa

2 3 atbildēt

Pārspīlēta slava cilvēkiem, kas tikai stāv un spaida pogas pie datora. Tā toč nav mūzika. 

1 4 atbildēt