local-stats-pixel fb-conv-api

20 gadus vecais emo-reperis Kid Az pārsteidz ar dziesmu ''LOSY YOU''1

Pagājušo gadu, ar jaunu singlu noslēdza melodiskais reperis Kid AZ. Viņš klausītājiem nodeva Juice WRLD cienīgu skaņdarbu, kuru sauc ''LOST YOU''. Dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Kid AZ ir 20 gadus vecs holandiešu mūziķis, kurš rada, galvenokārt, melodiskā hip-hopa stila mūziku. Kid AZ ir viņa skatuves vārds, jo viņa pilnais vārds ir Arjens Zijlstra (Arjen Zijlstra). Viņš ar saviem vokāliem un melodijām cenšas savās dziesmās pastāstīt par toksiskām attiecībām un sevi iznīcinošu uzvedību.

Jaunais mūziķis savu pirmo dziesmu izlaida vien 2020.gada 27.novembrī. Toreiz viņš pārsteidza ar savu debijas singlu ''Time''. 2021.gadā viņš izlaida vien trīs dziesmas - ''Used To Be'', ''Close'' un arī ''LOST YOU''. Tas nozīmē, ka viņa diskogrāfija, pagaidām, sastāv vien no četrām, bet ļoti kvalitatīvām dziesmām.

Jaunais censonis ir tiešām ļoti talantīgs. Viņš mīl radīt melodisku mūziku un jāatzīst, ka tas ir vismodernākais un klausītākais žanrs pasaulē šobrīd. Jāpiemin, ka viņš ir ļoti talantīgs, jo paralēli ir arī mūzikas producents. Vairāk šādus jaunus un smagi strādājošus jauniešus, kuri taisa tik kvalitatīvu un labu mūziku! Lai gan vairāk viņš veido melodiskā hip-hopa dziesmas, viņam var dot arī emo-repera statusu.

Piedāvājam noklausīties Kid AZ singlu ''LOST YOU''. Aicinām arī talantīgo mūziķi atbalstīt un piesekot viņam sociālajos tīklos. Kā jau ierasts, atsauces vietā atradīsi saiti uz viņa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies tam piesekot! Atbalstām jauno censoni kopīgi!

Lūk, oficiālais dziesmas YouTube audio fails ar skaistu vizualizāciju. Lai labi skan!

18 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Mani nepārsteidza

1 0 atbildēt