local-stats-pixel fb-conv-api

kas notiek spaisa iespaidā?10

244 4

Bija aprīļa pirmā svētdiena, un mazā piemājas dārziņā satikās trīs zēni.

Pirmais bija Kārlis Ārgalis, kāda gudra un ietekmīga biznesmeņa Gunta pirmais un vienīgais dēls. Turpinājumā sauksim viņu vienkārši par Orkol. Otrs kompānijas dalībnieks bija mazais, nabadzīgais un neaizsargātais Māris Lācis. Turpinājumā sauksim viņu vienkārši par Virilu. Un trešais bija Virila brālis, gandrīz vienādi līdzīgs viņam. Viņu sauca Kārlis Lācis. Turpinājumā sauksim viņu vienkārši par Čeburu.

Tātad jautājums ir-ko šie jautrie turētāji tur darīja. Viss sākās ar to, ka iepriekšējā dienā Orkol bija nopircis spaisu-tāpat joka pēc. Bet protams, ka jautrāk iet kompānijā, tāpēc tika pieaicināti arī brāļi.

Nu neko-paspieduši viens otram rokas viņi ķērās pie mantas "degustācijas." Uztinis kāsi, Orkol ievilka pirmais, tālāk sniedzot kāsi abiem brāļiem.

Kad visi jau bija ievilkusi pa vismaz 5 dūmiem, spaiss izbeidzās. "Bļa su*as nah*uj, šitais galīgi nedolbī!" Visiem parādījis kārtīgu mātes valodu noteica Orkol. "Iešu uzdzert šņabi!" notieca Orkol.

Kamēr Orkol meklēja tēva istabā šņabi, jo pats pilngadīgs vēl nebija brāļi palika vienatnē.

"Zini brāļuk, tas spaiss vien tāds nieks ir, galīgi mani neķer. " Teica Virils."Pagaidi tik bišku, tad ņems." Čeburs brālim atbildēja. "Da nē, nemīz!" nesaprotami atbildēja Virils un parubijās. Čeburs gan izrādījās stiprāks-vispirms viņš redzēja pūķus, tad cūkas un visbeidzot-naudu. Tad arī viņš parubijās. Tikmēr Orkol atradis pusizdzertu šņabja pudeli to kāri iztukšoja, un pa virsu vēl uzdzērā atvilknē atrasto Dinu.

Un ātri vien sākās iedarbība-Orkol izgāja uz balkona uzpīpēt parastās cigaretes, bet tā arī cigarete līdz mutei nenonāca. "Baķ, jebaķ ku stiprs!" bija pēdējie vārdi, kurus Orkol spēja izteikt, pirms izgāzās pa balkonu.

Zēnus atrada tikai nākamajā rītā, kad Guntis atgriezās no biznesa ceļojumā. Orkol bija izkritis pa trešā stāva logu uz galvas, viņu vairs nevarēja glābt. Bet brāļus vēl varēja-abi tika aizgādati uz slimnīcu. Virils mira pēc daudzu dienu atrašanās komā. Čeburs izdzīvoja, bet

viņš visu dzīvi būs piekalts ratiņkrēslam-reibonī viņš bija ar kaklu uzkritis uz cirvja, kurš mētājas pagalmā.

Visiem šiem zēniem bija 14 gadi. Viņi mira jauni, pat nespējot kārtīgi izbaudīt dzīvi. Čeburs izdzīvoja, taču viņš nekad vairs nevarēs staigāt. Domā, pirms dari!

Visi stāstā minētie personāži un notikumi ir izdomāti. Tie nekādi nav saistīti ar reāliem personāžiem un notikumiem.

244 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Fantāzija tev strādā :D

10 0 atbildēt

Tas ir zelts vnk zelts

4 0 atbildēt

Cik tad vinji tur gramus kurīja ja tā pirmā reize?:D

3 0 atbildēt

,,viņš bija ar kaklu uzkritis uz cirvja'' - kas viņam kals no metāla ir emotion

3 0 atbildēt

es jau cereju, ka nav, butu nezheligi taa smieties par vinjiem, ja vinji butu reali

2 0 atbildēt
Šito esot zem spaisa sacerēji?
5 4 atbildēt

jo vairak tadu stulbeņu nospraks jo vieglaka dzive man ! ( stulbi bet vismsz reali un bez aplinkiem )

3 2 atbildēt

Spaiss nav nācis tev par labu....emotion

0 1 atbildēt

Uzkrist ar kaklu uz cirvja? Nu čali.. Tev laikam dzīvē nav veicies. -.-

0 4 atbildēt