local-stats-pixel fb-conv-api

The Darwin Awards- Top 10 stupid and unlucky people13

66 0

 

 

Pasaulē ir daudz neveiksminieku, bet ir arī tādi, kuri izceļas vai nu ar savu stulbumu, vai vienkārši pilnīgi absurdām neveiksmēm . Šis ir top 10, kurā ir apkopoti vis neveiksmīgākie 2010. gada cilvēki. 

 

Rakstu atzīmēju kā orģinālrakstu, jo teksts ir manis paša tulkots.

 

Izbaudiet!!!!!

 

 

 

10. -  Kad laupītāja Roberta Džeimsa 38 kalibra ierocis nenostrādāja, jo bija iesprūdusi mēlīte, viņš izdomāja pagriezt ieroci tieši sev pie sejas un izmēģināt vēlreiz nospiest gaili. Protams, tā atleca, un ierocis nostrādāja.

 

9. -  Kāda Šveices hoteļa šefpavārs zaudēja pirkstu gaļas maļamajā mašīnā. Pēc šī negadījuma, viņš izdomāja iesniegt prasību savā apdrošināšanas kompānijā. Apdrošināšanas kompānija, protams, nebija ar pliku roku ņemama, tāpēc aizsūtīja uz hoteli vienu no saviem vīriem pārbaudīt, vai pavārs nemelo. Puisis nonāca līdz gaļas maļamajai mašīnai un izdomāja, vai patiešām tajā var zaudēt pirkstus ( LOL viņš ir idiots )  Puisis iebāžot roku arī zaudēja pirkstu, un šefpavārs ieguva savu cerēto atlīdzību.

 

8.-  Kāds vīrietis vairākas stundas bez apstājas tīrīja sniegu no ietves, lai tur varētu novietot savu auto. Tiklīdz viņš iekāpa mašīnā un grasījās iebraukt savā vietā, kāda sieviete viņu apsteidza un noparkojās tajā. Vīrietis dusmu uzplūdā paņēma savu ieroci un nogalināja nelaimīgo sievieti. ( šis nu gan ir galīgi stulbi. )

 

7. -    Zimbabves autobusa šoferis, kuram uz garīgi atpalikušo slimnīcu bija jānogādā 20 pacienti, piestāja vietējā bārā. Izejot no bāra viņš konstatēja, ka pacienti ir izbēguši. Puisis nekrita panikā un izdomāja vienkārši ģeniālu plānu kā nepalikt bez darba. Šis kēks aizbrauca uz tuvējo autobusa pieturu un piedāvāja visiem bezmaksas braucienu. Kad cilvēki sakāpa autobusā, šoferis viņus nogādāja garīgi atpalikušo slimnīcā un piekodināja ārstiem, ka šie „ pacienti ” ir patiešām ļoti traki un , ka nav vērts viņos vispār klausīties. Viņa krāpšana atklājās tikai pēc 3 dienām.

 

6. -   Kāds amerikāņu tīnis nonāca slimnīcā ar smagu galvas traumu. Policija izprašņājot jaunieti noskaidroja, ka viņš ir mēģinājis noskaidrot, cik tuvu viņš var pielikt galvu pie braucoša vilciena, pirms tas viņam trāpa.

 

5.-   Kādu dienu vienā no Luiziānas veikaliņiem iegāja puisis, nolika uz letes $ 20 un prasīja, lai viņam tos izmaina. Tiklīdz kā pārdevējs attaisīja kases aparātu, puisis izvilka ieroci un pieprasīja iztukšot visu kases saturu. Pārdevējs to arī nekavējoties izdarīja, un laupītājs aizbēga ar laupījumu atstādams savus 20 dolārus uz letes. Smieklīgais šajā visā ir tas, ka laupītāja guvums bija $ 15, jo tas bija viss, kas atradās kases aparātā. Šis ir viens liels un konkrēts FAIL!

 

 

4.-  Sievietei ejot ārā no kāda Ņujorkas lielveikala, zaglis izrāva somiņu. Kāds aculiecinieks nekavējoties piezvanīja 911, lai ziņotu par zādzību. Policija ieradās nekavējoties, un sieviete varēja detalizēti pastāstīt par zagli. Pēc kāda laika policija zagli notvēra un aizveda atpakaļ uz lielveikalu. Tiklīdz kā policija izvilka zagli sakot viņam, ka vajag nostāties atpazīšanai, zaglis to izdarīja un teica: „ Jā. Tā ir tā sieviete, kurai es nozagu somiņu!”

 

 

3.-   Kāds vīrietis iegāja Mičiganas Burger King ēstuvē 5.00 no rīta, izvilka ieroci un pieprasīja pārdevējam iztukšot kases saturu. Pārdevējs atbildēja, ka kases aparātu var atvērt tikai tad, kad ir veikts pasūtījums. Kad zaglis pasūtīja sīpolu gredzenus, Burger King ēstuves pārdevējs atbildēja, ka tie nav iekļauti brokastu komplektā. Tā nu nabaga zaglis pārskaitās un aizgāja.

 

2.  Kāds Arkanzasas puisis vēlējās iedzert alu tik ļoti, ka izlēma aplaupīt vietējo dzērienu veikalu. Viņš paņēma ķieģeli, piegāja pie skatloga un meta ķieģeli pret to. Bet kā par neveiksmi mūsu dzērājam, skatlogs bija taisīts no īpaši izturīga materiāla. Ķieģelis atleca un trāpīja puisim pa galvu, tādā veidā viņu atslēdzot. Smieklīgi ir tas, ka to visu nofilmēja blakus esošā novērošanas kamera.

 

1. Kad kāds vīrietis centās nozagt benzīnu no kāda kempera, viņš dabūja daudz vairāk nekā bija cerējis. Benzīna zaglis bija pievienojis šļūteni nevis pie benzīna tvertnes, bet gan pie tualetes, iegūstot savā īpašumā visu tās saturu. Kempera īpašnieks neizvirzīja prasību policijā tāpēc, sakot, ka viņš nekad nav tik gardi smējies.

 

 

 

Reklāma
Reklāma
66 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

7 vislabākais emotion

2 0 atbildēt

7 bija smieklīgs.

1 0 atbildēt

Burger King pat laupītājiem ar savu kreiso piedāvājumu krīt uz nerviememotion

1 0 atbildēt
Rom avatarsRom

Es nevaru beigt reekt par Zimbabves šoferīti :D:D:D:D:D

1 0 atbildēt

Pēdējais vislabākais.. iedomājos to prikolu, kad ar pilnām kanām sūdu čalis pārrodas mājās. emotion

1 0 atbildēt

wtf???? kas par normal normal false false????   wtf is this shit????

0 0 atbildēt

8.- tas nav stulbi, čalis vnk palika dusmīgs....es arī būtu visai pikts.

0 0 atbildēt

kam negadas,emotion

man patika pirmais no beigamemotion

0 0 atbildēt

pilnīgs vājprāts :D :D :D

0 0 atbildēt

1. un 7.tais labaakie

0 0 atbildēt

7. bija vnk unikums..

0 0 atbildēt

4. totāls FAIL 

7.  :D :D :D čalim krīzes situācijās izdoma strādā

0 0 atbildēt