local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbuma xD Fails.3

40 11

Eu, paklau, tak katru dienu pasaulē notiek stulbuma izdarības. Es, kā? Pavisam nejauši izdomāju, ka var uzrakstīt stāstu par visādiem xD stulbumiem. Nu, tad sāksim lasīt 1 stulbuma failu daļu. Piedodiet man to, ja kāds vārds nebūs pareizi uzrakstīts, tulkoju briesmīgi.

1. daļa

1998. gads. 31. oktobris. Ņujorka . Mazs zēns vārdā Džeks sāk saldumu medības. ''Saldumus vai izjokošanu'' Bet vīrietis tikai aizver durvis. Džeks paņem kaku maisu un aizdedzina, un piezvana pie durvīm, azslēpjās aiz krūmiem. Vīrietis atver durvis un iekāpj maisā. Džeks sāk smieties, sākumā, pavisam klusi, bet pēc tam smiekli ir vēl skaļāki. Vīrietis paņem mazo nebēdni aiz kakla un gandrīz nožņaudz, bet labi ka tuvumā pieskrien kāda gados cienījama sieviete un sāk nelieti ( vīrieti) dauzīt ar savu kulaku. Vīrietim tikai nelielas zilumu pēdas uz sejas. Bet sieviete nogādāta slimnīcā ar rokas sasitumu.

2007. gads Honkonga. Laupītājs aplaupa lielveikalu un aizbēg. Policiju informē kāds pusaugu bērns, kurš tikko redzējis laupīšanu. Policija sāk darbu. Neko neatrod. pēc 1 ar pusi mēneša, atrod laupītāju, apcietina, un ieliek cietumā līdz mūža galam. Vēlāk izradās, ka šis laupītājs šo mārketingu aplaupījis pārdesmit reizes, bet pārējās reizes neviens nav redzējis, jo šis cilvēks nemaz nav vainīgs. (Šo ten es nesapratu, bet nu labi, turpinājuma nebija, bet kut kāda loģika...)

2010. gads. Lietuva. Puisis ar draugiem iet ārā. Rāda savus jaunos akrobātikas vingrojumus, salto, super augsto ritentiņu utt. Šiem vingrinājumiem jāiesildās, bet puisis par to aizmirsis, un tikai salto, salto, salto. Bet viens salto, uz aizmuguri nesanāk, tādā garā puisis uzkrīt uz ieauguša, gandrīz nolauztā zara, un pārdur aci. Un puisis noasiņo, tomēr draugi aizbēga. Riktīgs stulbums.

2000.gads Krievija. Sieviete koridorā slauka kāpnes. Pusaudzis (12-14) un nogāž tantiņu gar zemi. Tantiņa sāk bļaut lamu vārdus piemēram kā ***** vai, ******. Nu tie ir pilnīgi lamulīgi. Bet tad, no pavisam zila gaisa, puisis noģībst, jo laikam vecenīte nolaidusi kaut kādu gāzi, nu fui. Pēc tam vecenīte aiziet pie puiša, ar čību papaksta seju, un sāk lamāties, protams, nezvanīja ātrajiem, vai vienkārši nepieklauvēja pie vecāku durvīm. Vienkārši aizbēga no notikuma vietas. Nu kaut kādai morālai pieklājībai ir jābūt!

1989. gads. USA. Meitene iet uz aptieku pec zālēm. Iestājās rindā, kur it kā, neviens nestāv, un tad sieviete ap 50 atnāk, un sāk lamāt meiteni, par to, ka nemāk stāvēt rindā, spraucās. Meitene cīnās pret savu atkarību, un farmaceite paver muti, aizstāv meiteni? Bet nē, sāk lamāties ka lai jau saka čau, šeit mazam bērnam nav ko darīt. Tabletes nav konfektes, meitene sadusmojās, ieskrien aiz letes, paņem vairākas paciņas ar dažādām zālēm, un skrien prom, maks nokrīt, ar brangu naudas summu. Pēc tam meitene atrasta noslīcināta upē ar uzrakstu pie auss, kā kazai vai govij, piesprausts, tu būsi nākamais!

2012.gads Madride. Meiteni pamet pašas puisis, un vēl apsmej ar vairākiem cilvēkiem, meitene nolec no balkona, un nositās, taču vēlāk atklājās, ka puisis meiteni nogrūdis, lai izskatās pēc pašnāvības. Jo šādu slepkavību nav, kur kāds nogrūž no balkona. (IR)

40 11 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Nu tākā bišk par īsu, bet no kurienes?

1 0 atbildēt
WTF? Ko es te tikko izlasìju?
2 1 atbildēt

Taisi vēl otro daļu plīz!

1 2 atbildēt