local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku caurumiņi38

234 2

Sevišķi daudz esam sākuši jokot pēdējā laikā. Kāpēc? Tāpēc, ka http://spoki.tvnet.lv/spokijoko sadaļā vēl joprojām par pievienoto joku labi maksā. Pietiek ievietot vienu jocīgu teikumu bildes formātā un 50 cepumi ieripo autora kontā. Vēl liela priekšrocība balsotājiem, ka nobalsot var neatverot rakstu, tāpat kā vienkāršiem rakstiem kategorijā http://spoki.tvnet.lv/spokigag un spoku rīkos http://spoki.tvnet.lv/melnie-ramji. Nesaprotu arī kāpēc GAG un Spoki joko ir kategorijas, bet Melnie rāmji un Foto spēles - rīki?

Praktiskie ikdienas joki sākas, kad kādu tavu rakstu kategorijā Spoki joko neatzīst par derīgu, to pārvieto uz GAG vai pat miskasti. Te izmantoju mazu caurumiņu sistēmā, ka šāda kategorijas maiņa neietekmē manus jau saņemtos 50 punktus par ievietošanu kategorijā spoki joko, kā tas notiek ar orgiem vai sorgiem. Šad tad to izmantoju daudz nesaspringstot, kurai kategorijai mans raksts vairāk piemērots, tāpēc šos rakstus vienmēr pievienoju spoki joko. Kā redaktori tulko spoku noteikumus un veic darbības ar šādiem rakstiem, arī ir atšķirības. Vienam tāds raksts ir miskastē metams, citam labojams, vēl kādam pārvietojams un tāpēc mēs, vienkāršā tauta, arī grozāmies kā protam.

Man pat pantiņš bija uzrakstīts par šo tēmu:

Lai Omes humors būtu vietā,

Pat Reda spēja jāliek lietā -

Viens miskastē to iemest prot,

Cits GAG-m laipni pievienot.

Bet ome tikai pasmej klusi -

Jo kontā plusus savākusi... par to jau piecdesmit.

***

234 2 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
Ome, ja pamani tādu kļūdu kā bildē 3. vari pati noziņot administrācijai. Zem raksta sarkans trīstūrītis. Vari pat sūdzībā ierakstīt kas nav labi. emotion
6 0 atbildēt

Hi hi hi Jēgers pasteidzies emotion

7 2 atbildēt

Vai jokos ievietojamajām bildēm ir kaut kādi tehniskie noteikumi?

Izmērs, lielums?

Man nekādi neizdodas ielikt tur bildi, sistēma - vienkārši ignorē!

5 0 atbildēt

Lūdzu 3. bildes linku! 

7 2 atbildēt
Aij, aij, aij nepieliku beigās trīs punktus, un jāceļ brēka
5 0 atbildēt

Omes H4x0rzZējas :>

3 1 atbildēt

Nekad neesmu sapratis to cepumu jēgu. Kaut centus pelnītu, autori tomēr pelna naudu šim kantorim.

1 0 atbildēt

800 000.CEPUMU.  emotion  

1 0 atbildēt

Škrobe, ka šajā sadaļā sabāzta spama dēļ skatījumu kļūst mazāk. 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Šī raksta jēga ir izteikta virsrakstā, ka ir caurumiņi mūsu noteikumos. Tie jāatrod, tad var labāk nopelnīt. Nu jau šo caurumiņu pa kluso aizvēra, jo tagad samaksa par joku rakstu  tāpat kā par GAG, Melnajiem rāmjiem un pat par foto rakstiem novienādota uz 10 cepumiem par gab.  Esmu atradusi jaunus caurumiņus, bet šoreiz tos izmantošu tikai pati, jeb pateikšu kādam, ko uzskatu par draugu.  

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt